[]

Kulak tikaci

Şu kulak tikaclarini nereden alabilirim? Sesi keser mi gerçekten? Yurtta kalıyorum və çok ses yapıyorlar. Ya da kullan at olmayan onerebileceginiz var mı?

www.hepsiburada.com


 
sesi tam olarak kesmiyor ama azaltıyor. yan ve alt komşularım çok gürültü yapıyor. haftasonu sabah gürültüden uyandığımda bunlardan takıyorum. ama kulağımdan çıkıyor. sonra yatağın içinde ara dur.

aliexpress’te var farklı çeşitler ve ucuz. ama henüz alamadım.
  • violetsky  (28.12.18 00:07:14) 
askerde işe yaramadı. kalk diye bağıran adamı duyamayıp içtimaya geç kalma korkusuyla takmaya devam etmedim. sürekli çıkıyor.


  • diffarentiationation  (28.12.18 00:13:32) 
Hem senin linktekini hem de şunu kullanıyorum;

Vasepak kulak tıkacı.

3m gayet iyi, %60 oraninda azaltıyor gürültüyü.

Vasepak ise balmumundan. %80den fazla azalttığını düşünüyorum. Hatta belki daha fazladır ancak balmumu olduğu için hijyenik olmadığını düşünüyorum. Kullan at olarak kullanmak da maliyetli baya.

Mobilden yazdım. Hatalar olabilir.
  • han20  (28.12.18 00:37:01) 
Bunları nereden alabilirim acaba? İnternetten değil de gidip almak istiyorum.


  • hknty  (28.12.18 00:59:47) 
Vardiyeli çalışanım,serviste kendini bilmeden vırvır konuşan öküzler ve çok anlayışlı alt üst komşularımız sebebi ile 3m i kullanıyorum. Medikal mağazalarda bir ihtimal vardır


  • oligomer  (28.12.18 01:44:49) 
eczaneler ve hırdavatçılar.


  • Ufuk  (28.12.18 01:46:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.