[]

Hava Nemlendiricisi

Yatak odamda ve hatta tüm evde petekler kapalı olmasına rağmen, 1000 derece ile yakan komşulardan evin sıcaklığı yüksek. Yatak odasının ise daha da yüksek çünkü salon camlı ve balkonlu iken yatak odası zeminde kalıyor.

Sabahları uyandığımda boğazımda acayip kuruluk oluyor, normalde petek üstüne su ile sorunu çözerdim ancak çözemiyorum.

100 tl yi aşmayacak bir hava nemlendiricisi arıyorum. gittigidiyorda envai çeşit var ancak kullanıp memnun olan varsa onun dediğini alıyım.

aradığım özellikler: sessiz olması ve ışıksız olması.

 
sessiz kısmı zor. çok az da olsa ses çıkıyor. piezo titreşim yapıyor. bir de küçük bir fan var.
bunun yanında ışık kısmını bilemem modele göre değişir.
istediğiniz alın. heeepsi aynı. bende fakir marka var. 8-9 yıllık sorunsuz kullanıuyorum. bir nedenle alınmıştı büyükçe bir model. o olmasa daha küçük alırdım. zatne büyük olması hazne ile ilgili.
  • i dont know i dont care  (27.12.18 23:59:09) 
medisana’lar cok sessiz ama 250’civari.

100 liraya zor zaten. ebebek magazasi varsa oradan inceleyebilirsin cok model var.

isik konusunu ise bantla filan halledersin isik zaten cok soluk.
  • cedex  (28.12.18 08:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.