[]

Acil Servisten Ücretsiz Yararlanma

Sol ayağımda ve bacağımda şişme,morarma,ağrı,sızı,ayağı ve bacağı kullanmada sıkıntı,ayağa ve bacağa dokunulunca acı şikayetlerim mevcut. Aile sağlık merkezine gittim iki ilaç yazmış doktor biri 64 biri 14 lira GSS borcum olduğu için ve parasal büyük sıkıntıda olduğum için alamadım. Zaten doktor damar cerrahisine gidip film çektirmem gerektiğini beyan etti. Gss prim borcu maddi sıkıntımdan hastaneye gidememem 50 liralık muayene ücretini bile karşılayamam. İşte tüm bu nedenler yüzünden mesai saati dışında devlet hastanesi acil servisine bu şikayetlerim ile başvursam acil hasta sayılıp ücret ödemeden tedavi olabilirmiyim?




 
hayır


  • giovanne  (27.12.18 22:14:58) 
acil hasta olarak ücret ödemeden muayene olursun ama sonrası ne olur bilmiyorum. sonuçta görüntüleme isteyecekler bir sürü tetkik isteyecekler, benim gssm ödendiği halde çıkan bir sorunda sistemde ödenmemiş gözüktüğünden ve zar zor günler önceden sıra aldığımdan sadece bir kan ve idrar tahlili ve muayene için 250 tl para verdim geçen sene devlet hastanesine.

anlattıkların çok kötü, belki bacağını kaybetme riskin bile var. morarma dolaşım bozukluğu ve damar tıkanıklığı olabilir.

en kısa zamanda acile git, durumunu anlat, gss prim borcun olduğunu, maddi durumunun kötü olduğunu söyle, neler yapabileceklerini öğren, ilk müdahaleyi yaparlar.

sonrasında sorun çıkarsa hemen yeşil kart başvurusunda bulun, bu işin şakası yok.

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.

hemen şu an git hiç düşünme.

tekrar yazıyorum hemen acile git, oradan duruma bir bak, yarın da ilk işin yeşil kart müracatı için işlemlere başlamak olsun. ayrıca mesai saatinin bitmesini de beklemene gerek yok, acilde doktorlar soğuk algınlığı için giden insanlarla uğraşkırken bile uyuz olsa da bişey demiyor, senin durumun ciddi.
  • killerbee  (27.12.18 22:22:48 ~ 22:28:30) 
Sigortasız mi çalışıyorsunuz¿


  • graywolf  (27.12.18 22:45:15) 
Arkadaş bu arada bir kaç sefer devlet hastanesine yolum düştü (taksim eah) bizim vatandaşımız gerçekten bir sıkıntısı olduğu hâlde hastaneye gitmekte temkinli parası yok. arkadaşlar hastane siyahi insan doluydu tc vatandaşı olmayan insan doluydu içerisi acaba biz prim oduyoruzda yabancılar yararlanıyor. benim vatandaşım yararlanamıyor mu ?


  • graywolf  (27.12.18 22:48:11) 
acil hastalar ücretsiz tedavi oluyor. görüntüleme, mri, film vs her şey dahil olarak acilde ücretsiz. fakat durum acil değilse acildeki doktor bakmayabilir. bakma ihtimali de var. şansını denemen lazım. bakmam derse durumum yok vs de bakar muhtemelen.


  • kamile necaset  (27.12.18 23:13:59) 
Eğer durumun gerçekten acilse para ödemezsin. Doktora paran olmadığını söyle. Taburcu ederken sistemden acil olarak işaretler.


  • Lim5  (27.12.18 23:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.