[]

Bir kadın eşinin kendisiyle aldattığı kadını şikayet etmek isterse?

Soru çarpık oldu, Farkındayım.
Tanıdık bir kadın var ve aldatılıyor, hem de bir hayat kadınıyla. Bu hayat kadının oturma izni yok ama aldatan koca kendisine ev tutmuş.
Bilgiler bunlar.


Kadın üç küçük çocuk sahibi. Boşanmak seçenek dışı.
Tek sanrısı ve çare olarak gördüğü şey şu ki bu yabancı hayat kadını şikayet edilip sınır dışı edilirse sorun çözülecek.

Polise gidip ne yapmalı bu kadın?

 
Adresini biliyorsa ve calisiyor diyorsunuz yabancı şubeye şikayet edip sınır dışı edilmesini sağlayabilir.

Polis değilim.
  • brnbrs  (27.12.18 19:42:00) 
yabancı kadının oturma izninin olmadığına eminseniz eğer ihbarınız ciddiye alınması bakımından cimer veya bimer e şikayet edebilirsiniz. evet bir üstte yazıldığı gibi yabancılar şubeye de şikayet edebilirsiniz ama iş yoğunluğundan ve önemsiz bir vakaa sayılabileceğinden arkalara atılabilir şikayetiniz.

zaten o yabancı uyruklu kadın bir şekilde gümrükten kaçak yollarla gelmeyi kafasına koyarsa yine de girer, bu da ek olarak bilinsin.
  • tekil3.şahıs  (27.12.18 19:51:03) 
Allah kadına önce akıl fikir versin, sonra kocasının bir tarafını kessin ki hastalık bulaşmasın. Altın Mimir'e ulaşsın belki yardımcı olur.


  • geçerkenugradım  (27.12.18 20:05:41) 
oturum izni dolduysa derdest edilip sınır dışı edilmez. para cezası ödüyorlar. kaldı ki öyle bir şey olsa bile başkasını bulur o adam. gerçekten sanrı görüyor kadıncağız.


  • prasinos  (27.12.18 20:50:44) 
polis ciddiye bile almaz. bakın son iki haftadır çıkan haberlere, milyon kez koruma kararı istemiş, uzaklaştırma kararı istemiş kadını bile koruyaman polis bu kadının yuvasını kurtarmak için hayat kadınıyla mı uğraşacak? adamın sırtına vurup yürü be koçum demezlerse mutlu olsun arkadaşınız.

ben kadının neden ayrılamadığını az çok tahmin ediyorum ama kadını şikayet ederse şiddette girer işin içine, tabi şu ana kadar yoksa...yapmasın bunu kendisine ve çocuklarına...sizlerde arkadaşları olarak destek olmak istiyorsanız bu soru yerine nerelere başvursun sosyal yardım için, nasıl avukat bulabilir falan diye sorun. lütfen ya...
  • Phoebe  (28.12.18 12:44:17 ~ 12:45:13) 
Sırf çocuk var diye boşanmak seçenek dışı nasıl bir kafa yahu? Ne idüğü belirsiz kadınlarla birlikte olup çocuğun yaşadığı eve gelen leş bir herif var! arkadaşına söyle de kendinden önce çocuğunu düşünsün. Kemdisi eşten önce ebeveyn ortada çocuk varken onursuzluk yapıp, sırf evli kalmak için bu tarz iğrençlikleri hasır altı etmek bir anne ve kadına yakışmıyor. Plus, o kadın gitse ne olur adam tövbe edip ebedi sadakate mi bürünecek? Hikaye bayağı fantastikmiş.


  • Dylan Murphy  (28.12.18 12:45:35) 
O kadın sınır dışı edilse bu sefer başka kadınlarla buluşur adam.
Kadın kendi ayakları üzerinde durmaya ve çocuklarıyla bir hayat kurmaya baksın. En kalıcı çözüm bu olur.

  • chitosan  (28.12.18 13:02:58) 
Sınırdışı etmek gerçekten çözüm mü? Adam kadını ev açacak kadar önemsiyor belliki. Diyelimki kadın sınırdışı edildi, kadının muhtemelen geleceği ülkelere vize filan da yok, adam gider parayı yollarda, orada burada yer. Var zannettiğin koca buhar olup gider.

Bence burada en büyük etken ekonomik bağımsızlık, kadının parası olsa, kendi kendine yetse bunu uzatmak istemezdi zannediyorum. Onun için bence kafayı nasıl maddi anlamda bağımsız olurum, ben çalışırken çocuklarıma bakmada annem babam kayınvalidem neyse artık bana kim yardımcı olur, bunları düşünmek.
  • aks-i endaz  (28.12.18 13:05:19) 
Edit: Zina suç değil maalesef! arkadaşınızın yapacağı en mantıklı şey, konuyu hiç bilmiyormuş gibi davranıp aldatıldığıa dair delil toplamak. Msjlaşmalar olur ve adamın diğer kadınla beraber çekilmiş fotoğrafları ( bu konuda arkadaşları olarak sizin adamı takip edip foto vs çekmeniz daha mantıklı) bunlarla maddi manevi tazminat + nafakalı boşanma davası açacak elinde böyle deliller olursa güzel bir nafaka + tazminat alacaktır süründürsün şerefsizi!


  • Dylan Murphy  (28.12.18 13:07:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.