[]

Yurtdışı Kargom Hakk.

Selam millet,

10 Aralık'da e-baydan 35 euroluk bi sipariş söyledim. PTT ekranlarından sorguladığımda hala aynı statüde görünüyor.

13/12/2018 22:24:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb)
-
- Germany (Yurt Disi)
19/12/2018 13:00:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received)
-
- Germany (Yurt Disi)

Ses yok seda yok, Almanya'dan gelen bir kargo bu kadar sürer mi ya?
Daha vergi için gümrüğe de takılacak:/

PTT ve Deutsche post dışında takip edebileceğim bir yer var mıdır dostlar?

 
Ayni durumu yurt disina gonderdigim iki paket icin yasiyorum. Biri amerikaya biri avusturalyaya gonderildi ama ikisi de sizinkiyle ayni statude. Amerikaya giden 21 kasimdan beri bu statude digeri de 7 aralik. Belki christmas donemi diye bu kadar uzuyordur bilemiyorum ama benim durumum icin ptt bana subeye gidip arastirma icin talep olursturmami soyledi 1 ayi gecen paket icin. Bunun adi reklamasyonmus. Ptt paketin ugradigi her nokta ile gorusuyor ve suan tam olarak nerede oldugunu ogreniyor, kaybolduysa da tazminat oduyormus. Fakat bu benim gonderdigim paketler icin boyle, yurtdisindan gelen icin de reklamasyonu siz mi olusturuyorsunuz yoksa gonderici taraf mi cok emin degilim. Ptt cagri merkezinde herkesin de bu konuda bilgisi yok, isterseniz bir arayin yardimci olamazlarsa reklamasyon konusunu da sorun.


  • unionall  (26.12.18 18:12:32) 
Noel zamanı normal


  • lifeframe  (27.12.18 08:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.