[]

iphone 6s alınır mı?

2019 yılında iphone 6s alınır mı? Geçiş yapılacak telefon iphone4. Daha fazla parayı bi telefon için vermek istemiyorum. Sanırım ios12 güncellemesi var. Telefondan çok anlamam o yüzden soruyorum. 2-3 yıl en az sorunsuz gider mi ben de, güncellemeler hariç iphone 4ü yıllardır kullanıyorum sıkıntı yoktu, hor kullanmam telefonu, onun haricinde sıkıntı olur mu?




 
ilk çıktığından beri 6s kullanıyorum. pil sorunu hariç gayet memnunum. aldığımdan beri telefonu hiç kapatmadım ve sürekli kullandım.


  • scudman1  (26.12.18 15:57:33) 
senin yerinde olsam 2019 yılında sıfır 6s'e para vereceğime az kullanılmış 7 alırım. şimdiye kadar bütün iphone'larımı 2. el aldım. son aldığım telefonu sahibi sadece 1 hafta kullanmış, kulaklığı şarj aleti bile açılmamıştı o kadar yeniydi. sıfır 7 parasına 8 almış oldum. sen de aynı mantıkla 6s parasına 7 alabilirsin.


  • sir gawain  (26.12.18 16:15:12 ~ 16:19:32) 
ben mart 2018'de iPhone 6 aldım. birinci yılına yaklaşırken bir sorun yok. bence alınır.

4k video ile yüz tanıma senin için çok önemli değilse bir fark hissetmen çok zor.
  • babilbaligi  (26.12.18 16:25:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.