[]

Amerikan Futbolu izlemiş olan beri gelsin

eksisozluk.com Bu bilgi doğru mu harbiden, trollük falan değil yani?




 
Oyun net 60 dakika oynanıyor.
Bunun 11 dakikasında top hareket halinde olabilir.
Eğer top oyun alanı dışına çıkmazsa süre durmuyor çünkü.
  • cakabo  (26.12.18 14:12:08) 
Düşündüğün şekilde 11 dakika sürmüyor. Maçın normal süresi 60 dakika, yani maç birinci dakikada başlayıp 60. dakikada bitiyor ama topun bilfiil oyunda kaldığı, yani duraklamalar taktikler oyun kurmaların sonunda elde kalan sürekli oyun 11 dakikadır. Misal bi futbol maçı da 90 dakika sürüyor ama topun sürekli oyunda kaldığı süre 50 dakika, öyle düşün.


  • angelus  (26.12.18 14:13:12) 
oyun süresi 15 dakikadan 4 çeyrek. eğer pas tutulamazsa yahut top taşıyan kişi sahanın dışına çıkarsa süre durur. sahanın içinde düştüğünde süre devam eder. toplam topla oynama süresi ortalama 11 dakika deniyorsa inanırım. topun kalkması ve inmesi 3-10 saniye arası sürer ortalama zaten.


  • prasinos  (26.12.18 14:17:19) 
nfl'yi bu kadar değerli kılan bu zaten. o 11 dakikada çok büyük şeyler olması. futboldaki gibi boşa geçen salak paslaşmalar yok, basketboldaki gibi habire sayı üretilip oyun baştan da başlamıyor. hepsi değerli an o 11 dakikanın. onun dışında kalan süre takımların taktiksel dizilimleriyle geçiyor. oralarda da haliyle reklamlar, tekrarlar giriyor.


  • sir gawain  (26.12.18 14:17:43 ~ 14:18:30) 
aynen öyle. saçma sapan bir oyun

boş vakitleri değerli kılmak için antrenörlere bile headset takmışlar, konuşunca herkes duysun da canları sıkılmasın diye

bekliyorsun ki oyun başlasın diye. başlıyor üç saniye sonra zaten bitiyor. sonra reklam, antrenör konuşması, üç saniyenin defalarca farklı açılardan tekrarı falan
  • dafuq  (26.12.18 14:26:21) 
@dafuq headset'ler boş vakit geçirmek için değil. tribünde takımın ofans ve defans sorumluları olur. yukardan dizilimleri daha iyi görürler ve koçu uyarırlar, koç da saha içinde oyun kurucuya direktif verir. mesela uzun pas yap, ya da sideline pas çalış, ya da toss pas ile dış koşu yaptır vs gibi. sadece oyun kurucunun kaskında telsiz var.


  • prasinos  (26.12.18 14:42:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.