[]

online spor mağazalarının anlamsız hareketleri

barcin.com'dan indirime giren bir sneaker sipariş ettim. 1 hafta sonra baktım ses seda yok aradım, "size göndereceğimiz ürünün kusurlu olduğunu tespit ettik, o yüzden yollayamıyoruz. başka bir ürün beğenin ya da parnızı iade edelim" dediler, iade istedim. neden haber vermediklerini sorduğumda sms attık, gelmiş olması lazım dediler. sms falan gelmedi.

aynı ayakkabıyı geçen hafta korayspor.com'da indirimli gördüm, sipariş ettim. yine 1 hafta ses yok. az önce aradım, bana barçın'la tamamen aynı şeyleri söylediler. sms attık gelmedi mi dediler, yok dedim.

bunu niye yapıyorlar? amaçları ne? bu kadar tesadüf fazla değil mi?

bir soru daha, korayspor nedendir bilinmez, "550 tl'ye kadar bir ayakkabı beğenin, sizden hiçbir ek ücret almadan onu gönderelim" dedi. benim sipariş ettiğim ayakkabı 350 tl'likti. haliyle şimdi bu tekliften de kıllandım, başka ayakkabı beğensem mi iade mi istesem?

 
beğendiğiniz ürün nike grubuna ait ise stoklarında problemler var nike'ın, barçın ve koraya özel değil lakin nike bayileri içerisinde %30-33 indirimi ilk yapan koray olduğu için stoğu çok hızlı tüketti ve kontrol edemediler. zira indirim günü 12 tane sneaker ben sipariş verdim.

garip bir durum yok,beğendiğiniz ürün varsa sipariş verin yoksa iade isteyin. ikiside kurumsal firmalar. koraydan aldıklarım en geç 6. gün geldi
  • her gece yeminler ediyorum  (26.12.18 10:49:01) 
Barcin cok rezil bi firma zaten ya.


  • Deathrow  (26.12.18 10:56:31) 
barçın yalı koray adidas puma nike ile ortak depo kullanıyorlar. aynı sebebi söyleme sebebi oradan kaynaklanıyor. koray barçına göre daha iyidir.


  • mikahakkinen  (26.12.18 10:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.