[]

El yayı faydası?

Evin bir yerlerinden el yayı çıktı 4-5 gündür bir şeyler izlerken ortalama 1 saat sağ el sol el çalışıyorum. Şimdi bunu plansız programsız ekstra başka aletlere girmeden sürdürmenin bir yararı var mı yoksa boşuna mı kollarımı yoruyorum? Kardeşim o hareket öyle yapılmaz besin programı oluşturup protein tozu alman gerekiyor derseniz bırakayım güzel güzel dizimi filmimi izleyeyim.




 
Normalde çok işe yaramaz ama deadlift barfiks gibi hareketler yapıyorsan tutuş-kavrama gücünü bir miktar artırabilir.


  • angelus  (25.12.18 21:44:07) 
tendonları koparmak için bire bir. ha gayret bakalım ne zaman kalıcı şekilde kendini sakatlayacaksın?


  • killerbee  (25.12.18 21:45:08) 
@killerbee 1 saat aralıksız değil ya işte yoruldukça el değiştir, derecesini düşür, bırak 5 dakika sonra devam gibi. Ona sakatlanırsak kapı açarken de sakatlanırdım.


  • nrn  (25.12.18 21:51:25) 
1st person shooter oyunlarındaki koldaki definitionı sağlamak için kullanabilirsin. öyle bir derdin varsa tabi.


  • habarbey  (26.12.18 01:36:36) 
Bazı meslek grupları ve bazı çalgıları kullanan müzisyenler için faydalı bir alet.

Onun dışında sporla alakası @angelus +1

Ateşli silah atıcılığı yapanlar için de faydalı, denedim biliyorum.
  • John Bloor  (26.12.18 10:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.