[]

turk.net 'dan memnun musunuz?

taahhütsüz ve yalın olarak adsl hizmeti veriyor (veya daha fazlası)

sözlük başlığına şikayet etmeye gelenler olduğu için kim memnun kim değil belli olmuyor. o yüzden genel olarak sormak istedim. memnun musunuz? atıyorum 16mbit hızındaysanız speedtest'de kaç görüyorsunuz?

teşekkürler

 
İki yıla yakın süredir kullanıyorum. Memnunum.

Bu süreçte Türk telekomdan turknete geçiş, üstüne taşınma neticesinde hat taşıma var. Bana gayet iyi hizmet verdiler. Hiç sıkıntı yaşamadım. İnternet bi kez bile kesilmedi
  • Delay Fuze  (25.12.18 19:43:23) 
1 yil falan oldu hicbir sikayrtim yok gayet memnunum.


  • stavro  (25.12.18 19:44:22) 
Nisan'dan beri memnunum, sabit IP'li olarak aktif bir biçimde kullanıyorum. Oldukça memnunum, hiç bi sıkıntı yaşamadım.


  • roket adam  (25.12.18 20:45:52) 
Turknet bir piyango. Denemekten zarar gelmez taahhüt yok sonuçta.


  • deks  (25.12.18 20:49:45) 
Peki turk.net abonelerine şunu sorayım. daha önce paket fiyatı 59,90 tl idi şuanda 64,99 tl. siz abone olurkenki fiyattan mı devam ediyorsunuz yoksa sizinkiler de 64,99 tl oldu mu?


  • mr.goodcat  (25.12.18 21:38:49) 
Bne de turk.net kullanıyorum 2 yıldır. hiçbir sıkıntı yok. fiyat da 64,99 tl ye-daha geç de olsa-çıkartıldı.
aynı adreste ttnet 16 megabit hız verirken turk.nette 35 megabit hızım oldu üstelik.

  • alicandan  (25.12.18 22:19:18) 
64,99 oldu geçenlerde. Çok da önemli değil. Adamlar bana ttnet’in 24 mb’e kadar hız verdiği yerde 43’e kadar hız veriyodu. Şu anda altyapısı iyi olmayan bi yerdeyim. Taahhütlü diğer iss’leri kullansam hızım sabit kalacak. Turknette biliyorum ki altyapı değiştiğinde ne kadar yüksek verebiliyosa o kadar yüksek verecek. Ayrıca 2 yıldır akk’siz internet kullanıyorum. 5 liracık zam alt tarafı.


  • Delay Fuze  (25.12.18 23:45:20) 
Bir ara kullandım sonra interneti kapatmak zorunda kaldım, türknet ile alakasız.

Şimdi insanların çoğunun anlamadığı bir şey var, işte turknet kötü ttnet iyi, yok ttnet kötü süperonline iyi. Herkes bir şey söylüyor, fakat bilinmeliki ADSL ve VDSL için tek bir altyapı var, o da türktelekoma ait.

Siz Türknet de alsanız, TTNET de alsanız ya da başka firmdan da hizmet alsanız kablo aynı kalite/hız aynı.

Herhangi bir arıza durumunda (evinizin dışındaki) arıazalara hangi firmanın müşterisi olursanız olun türk telekomun saha elemanları bakıyor.

Türknet'in tek eksisi direkt müşteri hizmetlerinin arayamıyor olmak. Fakat online başvuru yaptığınızda ilgilenilip geri dönüş mutlaka yapılıyor.

Diğer direkt ulaşılan müşteri hizmetlerini arıyorum da ne oluyor? Ezber kalıp "modemin yanında mısınız? Bi açıp kapatın, ışık geldi mi?" gibi salakça işlemler.

Lan sorun bende değil dışarıda kutuda hatta bir problem var buralar sağlam ama yok illa salak muamelesi yapacaklar (ki haklı olabilirler)

Diğer aboneliğimde taahhütüm bittiğinde Türknet'e geçerim büyük ihtimal.
  • John Bloor  (26.12.18 11:00:02) 
www.hiztesti.com.tr

paket 100 mbit'e kadar VDSL2
  • lubbullub  (26.12.18 11:43:12) 
aslında taahhütsüz diye birşey yok. bu tamamen bir pazarlama taktiği. başvuru ekranından rahatlıkla ulaşabileceğiniz sözleşme örneklerinde bunu açık şekilde görebilirsiniz. sözleşmede sadece her yerde standart olan 14 günlük cayma hakkı yazılı ve taahhütsüz olmasına dair bi ifade yer almıyor. bu olay aslında tamamen türknetin insiyatifinde. türknet dilerse bu 14 günün ardından sizi sözleşme içerisinde istediği gibi tutabilir, kendi istediği zaman aboneliğinize son verebilir ki abonelik iptali isteyip de iptali sürüncemeye girmiş ve fatura kesilmeye devam edilen kullanıcıların bi dünya şikayetleri mevcut internette.

pazarın önde gelen tüm internet sağlayıcılarına el konulsa yeridir. çünkü haksız kazancın haddi hesabı yok. kanuni boşlukları suistimal ediyorlar ve hiç biri denetlenmiyor! bizim ülkede internet sağlayıcılığı tamamen laçka bir hale getirilmiş durumda. e süpernline nın yönetim kuruluna bakarsanız anlarsınız misal niye böyle rahat olduklarını. kimbilir türknette de kimler vardır.. bu pasta nasıl bölüşülüyor acaba?..
  • belirsizlik  (26.12.18 21:46:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.