[]

çok içmek ama sarhoş olmamak

selam,

bu akşam şirketin yılbaşısı yemeği var. kolay kolay sarhoş olmam ama bu gece sünger gibi içesim var. bi noktadan sonra yıldızlar parlamaya başlayınca ara verip tekrar devam etmek istiyorum. sizin böyle yöntemleriniz var mı, kaldığım yerden sızmadan nasıl devam edeyim? sağlık kısmına dokunmayınn, kendime garezim var.


 
Şirket yemeği çok içmek için doğru mekan mı emin olamadım..

Soruya cevap olarak, bol su iç, karnın aç olmasın, şekerli şeyler yeme.
  • nundu  (25.12.18 15:30:58 ~ 15:31:45) 
İçmeden önce bol tereyağlı bir dilim ekmek göm. Mide bulantısını bi halledelim.

Rakı içeceksen arada çay molası ver. Tertemiz olursun mis mis.

Bir abimiz her "sarhoşluğa bir kala" anında diyet kola içerdi toparlanırdı. Denedim mi denemedim. O yüzden yatırım tavsiyesi değildir.
  • kablelvuku  (25.12.18 15:32:05) 
arada çay içmek işe yarıyor deniyor denemedim. dene yaz buraya :)


  • hitsumo  (25.12.18 15:32:15) 
çok su içer, her kadehte bir şeyler yersen sarhoş olmazsın. yemek başlamadan bir alka seltzer al.


  • evde liyakat kalmamis  (25.12.18 15:32:52) 
İçerken aynı zamanda bir şeyler yediğimde bir sıkıntı olmuyor. Alkol kanda tek kalmasın yeterli. Meze falan olur diye tahmin ediyorum. Ekibin mezecisi olun.


  • ravenclaw  (25.12.18 15:33:20) 
biraz miden kalkar ama küçük çay bardağı ile zeytinyağı iç öncesinde, sabaha kadar hayvan gibi içebilirsin ve karıştırabilirsin önüne ne gelirse.

*kesin bilgi yayalım, her yılbaşı denerim mecburen.
  • redeath  (25.12.18 15:38:38) 
şirket yemeğinde o kadar içme. sarhoşken yapacagın bir yanlıs ilerde karsına cıkar.


  • sizofren06  (25.12.18 15:38:56) 
Morbid obez olun acilinden. Sünger gibi içer o metabolizmayla sarhoş olmazsınız. Kesin bilgi yayalım.


  • farabi  (25.12.18 15:49:23) 
ben böyle zamanlarda yavaş yavaş içerim. herkes yamulur gider bende, ben sarhoş olmam diye hava atarım. diğer yöntemleri denemedim, bilmiyorum.


  • scudman1  (25.12.18 15:55:07) 
yarım çay bardağı kaliteli zeytin yağı nı fndip yap ve yemeğe öyle in..sarhoş istesen de olmazsın..
2 .tavsiyem içkiden içkiye atlama neyle başladıysan onla bitir..şaraptan rakıya rakıdan biraya votkaya zıplarsan yağ mağ da fayda etmez.

  • jamswety  (25.12.18 16:26:14 ~ 16:27:03) 
Arkadaşlar 5. Rakı kadehinden yazıyorum, saygılar.


  • datnet  (25.12.18 21:38:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.