[]

kışın izmir'de ne yapılır?

Herkese selam,

İzmir'de yeni sayılırım, hafta sonu arkadaşım gelecek ama kış vakti ne yapılır/nerelere gidilir pek fikrim yok. Lokasyon olarak Karşıyaka/Bostanlı civarında olacağız. Daha önce foça, alaçatı, seferihisar, şirince ve efes'e gittik birlikte ama kışın gitmek bir başka olur dediğiniz yerler varsa önerilere açığım.


 
la puerta'da sıcak şarap.


  • nice tnetennba  (25.12.18 14:47:24) 
mobildeyim editleyemedim. kış vakti çeşme ölü oluyor. insan yok ortada. birçok yer yazın açılıyor, kepenkler inik. muhtemelen foça vs de aynı durumdadır.


  • nice tnetennba  (25.12.18 14:48:30) 
bostanlıda çok güzel mekanlar var oralarda takılınır.


  • mikahakkinen  (25.12.18 14:48:55) 
kışın izmirliler pek birşey yapmıyor.. genellikle kafelere doluşup akşama kadar goygoy kültürü hakim..
ama illa aktivite olsun bir yerlere gidelim diyorsanız Bozdağ Kayak merkezine tur ile gidebilirsiniz..

www.tur.net

not: kar var mı yok mu diye sorun gitmeden önce :)
  • strobist  (25.12.18 14:57:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.