[]

çin vizesi

Yakın zamanda Çin vizesi alan var mı arkadaşlar? Ne zor bir şeymiş bu vizeyi almak, alan varsa tecrübesini paylaşırsa süper olur.




 
şuan almaya çalışıyorum. iş vizesi ise ya barkodlu davet mektubu istiyorlar, 1.5 ayda geliyor ama başvuru sonucu 1 haftada sonuçlanıyor, ya da normal davet mektubu alıp bir sürü belge veriyorsun başvuru sonucu 3 ay sürüyor. Ben barkodlu mektubu bekliyorum şuan. Çevremde alanlar oldu, prosedürü uzun sürüyor, genelde tek giriş 3 aylık vize veriyorlar.


  • awlmi  (25.12.18 10:52:04 ~ 10:52:56) 
yaşadığın dertler ne bilmiyorum ama bizim patron 20 yıldır düzenli gittiği halde her seferinde burnundan getiriyorlar. tüm mesele ortadoğu ile komşu olmamız. doğru ya da yanlış tartışmasına girmeyeceğim, benim fikrim değil neticede ama hükümetin politikaları vs. nedeniyle bizi riskli ülke kategorisine sokuyorlar. eğer yapmadıysan en garantilisi işi bilen turizm acentası.


  • lazpalle  (25.12.18 10:52:15) 
Siz hangi tur vizeye basvuracaksiniz, milyon cesit vize turu var. Evet is seyahati icin Cin deki belediyeden alinmis davetiye olmasi lazim. Belediyelerde prosedur uzun suruyor, barkod uzerinde mutlaka 中华人民共和国驻伊斯坦布尔总领使馆 ibaresi olmali yani Istanbuldaki Cin konsolosluguna diyor. Kimileri bu ibarede Turkiye deki Cin konsolosluguna seklinde diye aliyor ve vize olumsuz sonuclaniyor. Davetiyenin sistemden gonderilecegi yer Istanbul prc konsololugu olmali.

Barkodlu davetiyede yuzde 99 alabiliyorsunuz vize. eger isiniz normal sirket davetiyesine kaldiysa cok zor. daha onceki cin vizelerinizi de takdim edin var ise, olumlu yonde etkiler surecinizi.

Turistik amacli gidecekseniz bireysel turist vizeleri kabul edilmiyor, mutlaka grup halinde gidilmeli. Siz vize turunu soyleyin, ben size ona gore aciklama yapayim en iyisi
  • cossecant  (25.12.18 10:59:17) 
ben daha çin'e vize alabileni görmedim :(


  • mirty  (25.12.18 11:00:46) 
ben iş için gideceğim zaman turist vizesiyle gitmiştim. eğer sorun olmayacaksa turist vizesi alın.


  • monicapp  (25.12.18 13:52:05) 
Demeyin etmeyin. Ben hiç araştırmadım ama Çin'e gitme planım da var. Şimdi Orta Asyadayım. Buradan aşağı doğru inip daha sonra Çin’e girmek istiyorum. Tabi nerden baksan 1 sene var. Yoldayken başka ülkeden alabilir miyim bu mereti?


  • Nature Works  (25.12.18 13:55:30) 
Merhaba, Çin vizesi için yardımcı olabilirim. www.vikivize.com


  • musin  (25.12.18 19:31:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.