[]

Üyelik ücreti

Akbank aksses kredi kartını 2 aydır kullanıyorum. Bu ay ekstreme 136 tl üyelik ücreti yansıtılmış. Böyle bir şeyden hiç bahsetmediler. Ben çevremde kredi kullananlardan da böyle bir şey duymadım. Şikayet ettim. Muhtemelen ararlar da. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmış olanlar var mı? Paramı iade ederler mi?




 
Her sene annemden kesiyorlar önce, her sene kadın arayıp bunu benden alamazsınız yasal değil falan diyor müşteri hizmetlerine, sonra geri alıyorlar kesintiyi. Yani önce alıyorlar parayı ses etmezsen gidiyor para. Ver lan geri dersen alıyorsun.
8 senedir falan böyle gidiyor.

  • bos gezenin bos ustasi  (24.12.18 20:45:18) 
çünkü sözleşmeyi okumamışsın. artık yasal olarak hakları zira ücretsiz kartları da var. inş. yani yasal olarak hiçbir şey yapamazsın, en azından o tutarda falan chip para kazanmaya çalış.


  • giovanne  (24.12.18 20:55:39) 
Tamam ben bir enerji depolayayım bugün kavga edesim yok yarın arayayım.


  • askywalker  (24.12.18 20:56:06) 
Akbank direkt üzerinden iade talep edin.
Tekliflerini beğenmezseniz, görüşmeyi sonlandırın.
Bir süre sonra kapatma blöfü ile tekrar yazın.
İstediğinizi alakana kadar ara ara yazmaya devam edin.
6 ay kapatmama sözüne,
iade ya da chippara teklifinden sonra, ayrı ayrı limit artırma ve limit düşürme için tekrar yazıp, bunlar için chippara teklifi alabilirsiniz.

Son olarak telefona 6 ay sonrasına hatırlatma kurup, bu işlemleri tekrar edip bol bol chippara kazananın.
  • lemon cake  (25.12.18 06:22:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.