[]

Neden benim kutumdan çıkmadı?

D&rdan polaroid pop fotoğraf makinesi aldık, ancak içinden film çıkmadı. İzlediğimiz tüm görüş ve inceleme videolarında (hepsi yabancı) kutu içeriğinden 40lı film çıkması gerekirken bizim kutumuzda çıkmadı. Nedeni ne olabilir?
Müşteri hizmetleri ürünü anlamadığından yok yanında olabilir kargoda kaybolmuştur vb açıklamalar yapıyor ama ürünün içinden çıkması gereken bişey bu. Ve ürün tam paketti ilk kez ben açtım. En azından öyle umuyorum.

Dünyadaki diğer insanların polaroid fotoğraf makinesinden film çıkarken benimkinden neden çıkmamış olabilir? :(

 
yaklaşık bir sene önce mağazasından almıştık bunu. ve ayrıca filme de para vermiştik.


  • elorelia  (24.12.18 18:27:10) 
ülkeye göre değişiyor olabilir.

biz breville kahve makinesi aldık 6000 liraya içinden bir parça çıkmadı (double filtre), internette dünyada herkeste çıkıyor.

1 ay servisle uğraştım, sonra ortaya çıktı ki türkiye’ye sattıklarında firma bizzat bu filtreyi koymuyormuş. teyit de ettim.
  • cedex  (24.12.18 18:28:30) 
dünyadaki diğer insanlarda çıkması da garip geldi bana, 40 film makinenin yarısı kadardır.

ama evet çoğu elektronik içeriği aynı değil ülkemizde.
  • passion rules the game  (24.12.18 18:35:44) 
Çünkü sen Türksün


  • Delay Fuze  (24.12.18 18:37:19) 
kutunun üstünde paketin içeriği yazar. orda yazmıyor mu?


  • hononu  (24.12.18 18:38:09) 
40 film makinenin yarısı değil.

Kutu içeriği bilgisi yok.
  • tuborg yesili  (24.12.18 19:11:21) 
Google yorumlarinda bir sene oncr birisi sunu demis

received this with no film, for this price it should inlude film even a starter pack. I had to go out and spend another 20 dollars for film,
  • nax  (24.12.18 21:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.