[]

Resim Upload Sitesi Kurmak Mantikli Midir? Kolay midir? Yazilimcilar?

Hizliresim yurtdisinda calismiyor malum, sirf bu nedenle bile tercih edilme orani dustu. Eksiup var tamam guzel de eksisozluk kullanmayanlar arasinda pek tercih edilmiyor, bilinmiyor. Turkiye'de imgur falan acilmiyor malum yollar olmadan bildigim kadariyla vs vs. Bir bosluk var gibi.

Minimum reklamli, hizli, temiz, guvenilir(uzun omurlu olacagi konusunda bir sekilde kullaniciya guven versem), minimalist, basit bir ismi olan bir resim upload sitesi kursam reklamindan sagladigim gelir, hosting ve domaine harcadigim parayi karsilar mi? Ya da hostingi kendim yapsam nasil olur mesela 200 tane raspberry pi 3 alsam(yetmezse 1000 diyelim hadi) server kursam falan kotu mu olur?

Ilerleyen donemde isi premiuma doksem, premium hizmeti aylik 1 dolara falan satsam hatta olma mi?

 
hostingi kendin yaparsan senin siteden resim çekmek saatler sürer. o upload hızıyla mümkün değil pek.

minimumu geç, maksimum reklamla bile çok kolay bir iş değil. gideri çok, geliri az bir iş seninki. tam tersini bulmaya çalış.
  • babilbaligi  (23.12.18 16:03:14) 
imgur'un bugunlere nasil geldigini anlatan yazilar mevcut. onlari bi google'lar misin. cok fazla zorlugu olan bir yol bu


  • jedilance  (23.12.18 16:15:17) 
Depolama alanı en büyük dert.


  • bahoho  (23.12.18 17:14:09) 
Bahoho
Takriben ne kadar depolama ihtiyacım olur sizce?

Mesela belli bir tarihten veya hit düşüşünden sonra kendi ucuz ve nispeten yavaş serverıma aktarmayı düşünüyorum fotoları. Yoksa tamamen hosting servisi üstünden kullanabilirim sanırım. Veya cloud hesabı alıp server da yapabilirim.
  • bos gezenin bos ustasi  (23.12.18 20:03:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.