[]

çocukken eve verdiğiniz en büyük zarar neydi?

ben doğum günümde mutfak tezgahının üstüne çıkmıştım. Üstelik mermer olan tezgah ortadan ikiye ayrılmıştı asdfghjkl arkadaşlarıma da rezil olmuştum. sizin var mı buyuk maddi hasarli kaza ya da olaylarınız?




 
evde top oynadigim icin kirmadigim vazo, biblo kalmadi. Ama asil zarari vestiyere el yapimi pota asip smac vurarak vermistim. Vestiyer komple kafama indi haha


  • bos gezenin bos ustasi  (23.12.18 15:57:44) 
Yuh çok eğlendim :D halıya ütü düşürmüştüm halının o kısmı yok oldu. ütünün çocukta ne işi var dersen çocuk sayılmazdım aslında 12-13 yaşlarındaydım. O gün bugündür ütüye mesafeliyim asfafs


  • pastörizesüt  (23.12.18 16:00:58) 
salon kapısının camları vitraydı ve sinirlenip kapıya tekma atmıştım camı kırılmıştı :( çok tuzluydu ama yenisini yaptırmışlardı annemler.


  • theseachange  (23.12.18 16:03:53) 
Ablamla koridorda top oynarken avizeye çarptı biraz kırıldı. Sonra mutfağa kaçtım ama yakalandım gerisi anne terliğiyle terbiye :D


  • bahoho  (23.12.18 16:10:38) 
Yumruk atip komidini kirdim.
Koridora barfiks asip artislik yaparken vida tugla icinde 2 cm oyuk actim.
Top oynarken metrelik cicegi kirdim(icine kurdan koyup sabitlerdim).
Perdeyi yaktim.
Pimapeni yaktim.
Lavaboyu sayisiz kere yaktim (icinde deney yapardim).
Yeni alinmis cillop gibi kristal tuzluga parmagi sikistirdim parmagim icindeyken cekicle kirmak zorunda kaldilar.
Tuplu tv yanina asiri guclu miknatis biraktim. Ayni gun bozuldu.
Baska bir tv onunde termometreyi cakmakla isittim patladi, her taraf kirmizi boya oldu.

Evde elektronik mekanik ne kadar alet varsa icini acip baktim. Toplayamadigim mefta oldu.
  • acemi  (23.12.18 16:11:42) 
Eve değil de evimizin terasından arkasını çakmakla yakarak attığım kağıt uçaklar -bir nevi ateşli ok- plastikle kaplı yanımızdaki çatının yanmasına sebep oldu. Bütün bunlar olup biterken evden olabildiğince uzaklaştım ve evin karşısındaki parktaki salıncakta sallanarak itfaiyenin müdahale edişini izliyordum. Haber ajansları, itfaiye ekspertleri falan bu nedensiz yangının çıkış nedenini aramaya koyuladursun yakalanma korkusuyla akşama kadar parkta olayların yatışmasını bekledim. Yaşım 10-11 falandı sanırım.

edit: herhalde yaşamanın aksiyonuna kapılıp görece riskli hatta illegal sayılabilecek şeyler yapmanın cazibesini hissetmekle alakalıydı o zamanki maceralarım.
  • an extraordinary translator  (23.12.18 16:19:24 ~ 16:22:31) 
amca oğlu ile birlikte sobadan çıra yakıp yüklüğün karanlık kısımlarını görmeye çalışıyorduk ben yatakları tutuşturmuştum, fazla büyümeden söndürdüler :)


  • Sir Anthony Hopkins  (23.12.18 16:21:38) 
mutfakta ateşle oynarken perdeleri sonra halıyı vs yaktım. dolaplar kapı pencere komple değişti. boya yapıldı.


  • blacksky  (23.12.18 17:13:09) 
kesecek bir şey bulamayınca makasla oynarken, ablamın ördüğü dantelini kesmiştim.


  • for day to break  (23.12.18 17:37:51) 
Arada sobaya pil atardim, birkac dakika sonra patlardi. civa buhari solumusuz da haberimiz yokmus.


  • acemi  (23.12.18 17:38:50) 
Mutfagi yaktim.


  • buf-e kür  (23.12.18 18:14:59) 
Çocukken mutfak yakanlar birleşelim :-)


  • euteamo  (23.12.18 18:43:52) 
Boy aynasını kırmıştım yastık atarak
Halıyı yakmıştım üstüne de anlamasınlar diye gazete koymuştum

  • condom kurşunu  (23.12.18 18:47:44) 
Yeni tasindigimiz sifir evin elektrik tesisatini yakmistim. Butun tesisat yeniden dosendi.
Ayni evin mutfaginda okul odevi icin gri soba boyasi acmaya calisirken, elimden firlayip butun tavan, fayans, dolaplari griye boyamistim.
Arka apartmanin bahcesindeki sararan otlarini yakip sonduremeyip eve kacmistim. Sonrasi itfaiye komsular kucuk capli bir kaos.
  • lynda.com  (23.12.18 19:22:46) 
Duyurunun gecmisi kucuk kucuk deccallerle dolu yalniz :)


  • lynda.com  (23.12.18 19:23:21) 
bir anda büyük bir kayba sebep olmadım sanırım ama benimkiler ufak ufak zararlardı. toplamı büyüktür. balkondan evde ne varsa dışarı atarmışım. annem ve kardeşlerim de benim attıklarımı toplarmış. beni hastane avlusuna bırakmamaları bir mucize :(


  • istenmeyen evlat  (23.12.18 19:34:21) 
Leğeni yikadıktan sonra kurusun diye yatak odasındaki mini elektirikli sobanin önune koyup odadan çıkmıştım. Sonrası malum isinan leğen eriyip sobanin uzerine devrilmiş ve yatak odası yanmıştı komple. Allahtan kapı çalmısti da dumanlari görüp müdahale edebilmistik.


  • Amaranta ursula  (23.12.18 19:56:10) 
yiğit özgür'ün biz o. çocuğuyduk karikatürüne dönmüş ortalık :D valla benip max yaptığım duvara pastel boyayla resim yapmak, bi kere de tüplü televizyonun ekranına mıknatıs tutup gökkuşağına çevirmiştim ekranı ama bozuldu tabi sdhdss

Onun dışında zaten dünyanın en uslu, sıkıcı, heyecan sevmeyen çocuğuydum. Herhangi bir aksiyonum yok
  • nundu  (23.12.18 20:08:13) 
Eskiden ayakkabı boyası vardı, sonra da cilalanırdı ayakkabı. Cilanın ortası azalmış, kenarları hala vardı. Teneke kabını, babam yaparken görmüştüm, çakmakla yakar, 3-5 sn. de eriyen cila düz bir yüzey olarak kururdu. Ben de birgün öyle yaptım, alev çoğalınca tırstım, üfleyim dedim ve her yer alev oldu. Sonrası malum işte.


  • insomnia  (23.12.18 21:08:20) 
ütü kırdım, ütü masası kırdım. Davlumbaz örtüsü olurdu eskiden onu yaktım bir kere. Annem bir kere yoğurt mayalamıştı onu devirdim bir de.


  • damla sakızlı dondurma  (23.12.18 21:21:13) 
ev yakmak nedir abi wtf.

melek gibi bir veletmişim ben. bebekken bir kere halıya sıçmışım onun haricinde hatırladığım bir zararım olmadı. o kadar top oynadım evde bişey de kırmadım.
  • Bruce  (23.12.18 21:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.