[]

Kadınlara hediye sorusu

The Body Shop, Lancome gibi markaların yılbaşı hediye setleri size hediye olarak gelse mutlu olur musunuz? Hazır bir seti hediye almak biraz basit mi sizce yoksa sevinir miydiniz böyle bir hediye alsanız yılbaşında?

Bir de bunlarda birkaç çeşit var. 3 farklı parfüm içeren; duş jeli, duş peelingi, şampuan vs içeren ve güzel bir makyaj çantasıyla birlikte el kremi, lipbalm falan içeren. Hangisi yılbaşında hediye etmek için en güzeli sizce?


 
Olurum yılbaşında hediye beklemem zaten ne gelse sevinirim ama bu baya mutlu eder :D Parfüme sevinmem ama beğendiğim bir koku olma ihtimali çok düşük. Şampuanda da ben pek takılmıyorum ama kıllık yapan olabilir el kremi lip balm gibi şeyler en risksiz.


  • pastörizesüt  (23.12.18 15:03:34) 
loccitane falan da olabilir. bu setlerin hepsini severim benim de hoşuma gider.


  • allaccess  (23.12.18 15:13:52) 
o setler genelde meyveli, iğrenç ve ekşi kokulu oluyo. alınacak kişi bu tür kokuları seviyosa, “hmfs hmfs! ımmmhh çürük yaban dutu, bayılırım!” diyosa sevinir. yoksa maalesef çöp oluyo o setler :(


  • meyal  (23.12.18 15:19:26) 
Karsinizdakinin ihtiyaclarini ogrenebilmenin bir yolunu bulun. On tane dudak nemlendiricisi varsa, on birinciyi almak gereksiz.

Hazir set olup olmamasi onemli degil de, icerigi sertifikali ve dogal olan, hayvanlar uzerinde test yapmayan bir markadan isterdim. Hatta noel hediyesi olarak bana hediye alacaklara diyorum, su markadan su oje seti, su markadan su nemlendirici seti diye.
  • buf-e kür  (23.12.18 18:06:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.