[]

Tuvalette Kan Gelmesi

Selamlar,

Bu akşam -çok afedersiniz- büyük tuvaletimi yaparken bayağı kan geldi, damla damla, ama sürecin başından sonuna kadar kan damladı neredeyse. Her taraf kan oldu. Bayağı korktum. Pazartesi ilk iş doktora gideceğim ama sizce nedendir? Hemeroid veya Basur tarzı bir şey midir?


 
günlük 140 liralık yemek yiyince başka n'olacadı ?


  • her gece yeminler ediyorum  (22.12.18 23:58:22) 
eksiduyu.ru

duyurunun nazari degmis sana.

doktora bi gorun. cok gecmis olsun.
  • Leonardo~Da~Vinci  (23.12.18 00:24:41) 
10 gün önce hemoroid ameliyatı oldum.
tuvalet esnasında kan gelmesinin sebebi genelde hemoroid yada anal çatlak olabileceği gibi bağırsak kanseri gibi birçok başka hastalıkta olabilir.
önce kamera ile bakacaklar (kolonoskopoi)
sonra ameliyat olman lazım. çünkü geçici çözümlerle sadece zaman kaybediyorsun.
hemoroid ilerlerse daha zor ameliyatlar olmak zorunda kalıyorsun.
sana tavsiyem kesinlikle radyofrekans makinesi olan bir yerde ameliyat olman. bunu özellikle sor.
  • aslindasorunumpsikolojik  (23.12.18 00:26:23) 
Büyük ihtimal mide kanaması. Arkadaşların bahsettiği duyurunuzu okudum, tek öğünde yüklenerek midenize zarar vermiş olmanız olası.


  • birsürüsorumvar  (23.12.18 01:05:08) 
mide kanaması değil. mide kanamasında dışkıda kırmızı kan görmezsiniz. öyle damla damla da kan akmaz. midedeki kan da sindirileceği için zift gibi simsiyah s.çarsınız. öyle anlaşılır zaten.

kanama kırmızı parlak bir şekilde ise anüstedir. yani hemeroid veya fissür gibi bir şey olması muhtemel.
  • kibritsuyu  (23.12.18 02:09:23) 
makatta memen yoksa: anal fissür.
makatta memen varsa: hemoroid. ikisinden biri neden oluyor.

günü kurtarmak için dafflon ilaç yazacaklar.
bu işin ameliyatını geçiren biri olarak sana şunu söyleyebilirim; düzenli tuvalete çıkma alışkanlığı tek tedavi yöntemidir. günde en az 1 defa büyük tuvalete çıkacaksın. başka çaren yok.
  • kanlakarisikyagmur  (23.12.18 12:50:43) 
defne tohumu ez havanda yut. sürekli kullandığın ilaç varsa o yapıyor. bağırsaklarını ağlatıyor tabir-i caizse.


  • for day to break  (23.12.18 12:55:52) 
Oranın fotoğrafını çek bir bak. Çatlak ya da basır olabilir


  • goodman  (23.12.18 12:56:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.