[]

İdare hukuku sorusu yanıtlayabilecek biri

var mı acaba?

Çok soru var, herhangi birini seçip cevaplayabilirsiniz. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler.

1- s3.eksiup.com

2- s3.eksiup.com

3- s3.eksiup.com

4- s3.eksiup.com

5- s3.eksiup.com

6- s3.eksiup.com

7- s3.eksiup.com

8- s3.eksiup.com

 
E sen hicbir çaba sarfetmeyecek misin?
Hani uğraşsaydın da takıldığın yeri sorsaydın keşke.

  • her giriste sifresini unutan adam  (23.12.18 00:07:38) 
senin için sınava da girelim mi?


  • loser blueser  (23.12.18 00:08:32) 
Soruları aldığım gibi hop buraya atmadım. 20 küsur soru içinde cevaplayabildiğim iki üç tâne var defalarca bakmama rağmen. Onlardan da emin değilim. "Şu kısmı yapamadım" desem yüzde 90'ını saymam gerekir.

Bir de bir kişi hepsini yapsın diye koymadım tamamını. Biri zor gelir diğeri kolay gelir onu yapar diye tüm soruları aktardım.
  • istambul  (23.12.18 00:19:50) 
Son zamanlarda gördüğüm en fantastik iyilik isteği. Ulan bunları çözecek adam ya 2. sınıf hukuk öğrencisidir ya idare hukuku asistanı-hocası, ya avukat.

Sence bu gruptaki insanlar oturup da ekşiduyuruda bunu çözer mi bi düşün olm. Bi de kendini savunuyor te allam. Tamam finaller geldi devreler yandı da öeah bu ne.

O değil mezunuyum da hiç bi fikrim yok konu hakkında. Cüneyt hoca sağolsun.

www.aksam.com.tr

Soruya gel. Mis.
  • Herkesefendi  (23.12.18 04:03:09) 
Fantastik bi tarafı yok sorunun. (Hukuk fakültesi öğrencisi/mezunu veya SBF/İİBF okuyup hukuk dersi alan insanların Ekşi Duyuru'yu kullanmadıklarına dair bir bilgim de yok.) Soru sayısı çok diye ilk bakışta gelen "oha be" tepkisiyle cevap yazılıyor işte. Hâlbuki bir kişi otursun hepsinin cevabını versin veya birer tânesini yapan 8 ayrı kişi çıksın diye yazmadım hepsini. Öyle bir talepte de bulunmadım. Yukarıda bahsettiğim gibi, soruların hepsi aynı benim için. Birini seçip onu aktarmadım zira diğerlerini de bilmiyorum. O hâlde hepsini atayım ki birine göz attığında "yok bunu geç" diyen ötekine bakıp cevap verebilsin. Ben de oradaki mantıktan yola çıkarak diğerlerini de yorumlayabileyim.

Sorunun altındaki bu tepkilerden sonra pek kimse uğraşmaz artık biliyorum, sâdece bu duyurunun yersiz, saçma vs. olduğuna yönelik ithamları yanıtlamak için bakıyorum zaman ayırıp. Bu sitenin böyle huyları bitmez...
  • istambul  (23.12.18 15:41:46) 
@hobareyy, daha şanslı olamam çünkü ben de 3. seferdeyim :(


  • istambul  (23.12.18 15:42:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.