[]

bankada görünen ama e devlette görünmeyen ceza?

Garanti'den plaka için ceza sorgulaması yaptığımda 2 bin küsür liralık bir ceza görünüyor. Detaylarına girdiğimde 2011 yılına ait ve başka bir tc no ya kayıtlı bir ceza. Benim aracımın trafiğe çıkışı zaten 2017.
E devlet üzerinden sorgulama yaptığımda herhangi bir ceza görünmüyor.

Belli ki biri bir yerde saçmalamış da, benim bunu düzeltmek için uğraşmam gerekir mi sizce?

 
plakayı sizden önce kullanan kişiye ait bir ceza.
arabanın modeli 2017 ise bir saniye bile düşünmeden hayatınıza devam edebilirsiniz :)

  • işimdeyim gücümdeyim  (21.12.18 17:52:55) 
Ceza size ait değil +1, plaka önceden başka araçta takılıymış. Aynı araçta da takılıs olsa ve aracı 2. el alsanız sizi noter tarihinden sonrası bağlar.


  • John Bloor  (22.12.18 10:46:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.