[]

Yıllık Spotify Premium'u 10 USDye satan site

Lifetime Office365 (5 kişilik) onu da 100 Dolara satıyorlar.
digitalupgradestudios.com

hakikaten nedir bu site? Bu rakamlara bunu nasıl veriyor bunlar.

 
türkiye'de daha ucuz yalnız. aile hesabına girsen ayda 3,5 tl, yılda 42 liraya geliyor.

ayrıca spotify'da bildiğim kadarıyla kod girip premium olmak gibi bir sistem yok. satın alınca seni nasıl premium yapıyorlar anlamadım. aileye falan alıyorlarsa çok amatör.
  • sir gawain  (21.12.18 14:34:28 ~ 14:36:10) 
nasıl yapılıyor?
çeşit çeşit.
sanal ya da çalıntı kartla sürekli hesap açıyorlar. bu hesabı size veriyorlar, kendi hesabınızı kullanmıyorsunuz yani. siz abi bu hesaba bir şey oldu giremiyorum dediğinizde yenisi veriyorlar. tabii o kadar dürüstüne denk gelirseniz.
ya da hediye kartı alıyorlar www.spotify.com çalıntı kartla ya da legal kartla ama sonra charge back yapıyorlar. siz kodu alıp www.spotify.com kendi hesabınıza giriyorsunuz - bu arada bu sistem her yerde açık değil vpn kullanın derler yapabilmeniz için- bi sevindirik oluyorsun 1 yıllık ucuza aldım diye 2 hafta sonra hesabınız perma ban ile aramızdan ayrılıyor.
türkiye, rusya, hindistan, meksika gibi yerler için gereksiz macera zira zaten buralarda ucuz bu şeyler.
  • denek hayatım  (21.12.18 14:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.