[]

CV

Merhaba,

Ben 2014-2018 yılları arasında master yaptım, ama aslında 2014'te ilk yıl hiç okula gitmedim, doğal olarak tüm dersler de F. Sadece kağıt üzerinde kayıttaydım. Şimdi ben bunu CV'de 2015-2018 master şeklinde yazsam nasıl olur? 4 yıl master yapınca genel olarak iş verenin yüzü ekşiyor, sen daha kendini anlatamadan eleniyorsun. Oysa 3 yılda master yapmış olmak Türkiye'de daha makul karşılanıyor. Fikirlerinizi almak isterim.


 
sadece mezuniyetleri belirt. 2018' şeklinde.


  • kaptan maydanoz  (21.12.18 10:18:02) 
dedigin gibi yapabilirsin, sorun olmaz


  • cedex  (21.12.18 10:19:36) 
Merak etme zaten bin tane bahaneleri var bu aralar. 2018’de mezun olmuş adamı tecrübesiz diye almazlar. Ama yine de üzülme 2000’de mezun olsaydın da tecrübelisin diye almayacaklardı. O satır aralarında 4 senede bitirmişsin, 7 senede bitirmişsin falan işin bahanesi sadece. Yeterli bulunmadın ya da yeterli tanıdığın bulunamadı anlamına geliyor çoğu yerde.
Soruna cevap olarak 2014 de çalıştıysan bunu yaz. Eğer okuyordu isen de bir sene boş geçmiş olarak görünecek. Nereden baksan tutarsızlık.

  • ozdek  (21.12.18 10:23:30) 
Kimse okula giriş yılını öğrenmek için uğraşmaz, ne yazarsan o. Mezuniyeti doğru yazmak lazım ama.


  • stanley weber  (21.12.18 10:50:11) 
Mezuniye tarihi yeter

Boğaziçi Üniversitesi, Lisans, Ekonomi - 2014
Sütçü İmam Üniversitesi, MBA - 2018

şeklinde örneğin
  • patates  (21.12.18 11:08:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.