[]

iphone'daki videonun bilgisayarda görünmemesi

bi iphone'la çekilmiş yaklaşık 1 saatlik görüntü var ve bunu pcye aktarmaya çalışıyorum. ancak flash bellek gibi karışık klasör isimlerinin göründüğü yerde bu dosya yok (aratınca da çıkmadı), itunesta da göremedim. bu dosyayı ne yapıp edeyim de bilgisayara kopyalayabileyim. (çok büyük olduğu için mail whatsapp olmuyor)




 
Airmore denendi mi


  • Delay Fuze  (21.12.18 01:35:22) 
Google photos'a yedekleyip bilgisayardan açabilirsiniz.


  • orient blue  (21.12.18 01:55:57) 
Muhtemelen ios10+ bir ios sürümü kullanıyorsunuz ve ayarlarınız default durumda.

İki seçenek var.

1- Telefondan, ayarlar>fotoğraflar> İndir ve özgünleri tut seçeneğini işaretleyin. Muhtemelen bu sizde default olarak “iPhone’da en iyi depolama” şeklinde seçili. Bu en iyi depolama demek telefonun hafızasını doldurmadan önizleme şeklinde fotoğraflad bölümünde tutuyor (aslı icloud’da). Açmak istediğinizde wifi bağlantısını kullanarak o video’ya erişiyor ve telefonda izleyebiliyorsunuz. Lakin telefon hafızasında fiziki olarak tutulmadığından data kablosu ile bilgisayara bağlayınca video’yu göremiyorsunuz.

2- Video icloud’da olduğu için. Bilgisayardan www.icloud.com’a apple kimliğiniz ile giriş yapıp ordan o 1 saatlik video’yu bulup bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Ek : iTools diye bir program var. Ios’in eski sürümlerinde - ios9 ve eskisi - uyumlu çalışıyor. Belki yeni sürümlere de uyumlu hale getirmişlerdir, her neyse. Sorun ios10+ sürümdeki default gelen saklama alanı tercihi değilse ve telefonunuzdaki ios sürümü eskiyse bu iTools programı ile telefonunuzdaki bütün verilere çok kolay şekilde ulaşabilirsiniz. Tabii telefonun fiziki hafızasında bulunanlardan bahsediyorum.
  • ampri kuka  (21.12.18 05:28:04) 
büyük dosyalarda bu sıkıntıyla ben de karşılaşmıştım maalesef. çözüm olarak vidyoyu 4 parçaya böldüm iphoneda. o şekilde olunca dosya göründü. sonra bilgisayarda 4 vidyoyu tekrar birleştirdim


  • azeriturku  (21.12.18 16:25:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.