[]

cam masa

selam arkadaşlar, mutfağımda popart desenli baskılı bir cam masa var. hediye olduğu için atamıyorum satamıyorum. üzerindeki camı çıkarmak istiyorum fakat sadece kenarlardan yapıştırılmış. bir kenarı kalkmış oradan bıçak soktum ama aşırı kuvvet gerekiyor. yok mudır bunun kolay yolu?




 
henüz buradan evindeki pop art baskılı cam masayı gösterecek teknolojiyi geliştiremedi compumaster.

ama dersen ben bir fotoğraf koyayım, o zaman bişeyler düşünürüz.
  • killerbee  (20.12.18 22:09:36 ~ 22:09:56) 
yani hemen her yerde var bunlardan hsrkes bilşr diye koymadım dur bari ekleyeyim. :)


  • j lithium  (20.12.18 22:14:03) 
  • j lithium  (20.12.18 22:15:48) 
valla linkteki fotoğraf küçük diye başka aradım buldum.

onda da ufak çıktı fotoğraf.

bu üzerindeki baskılı kısım mı cam? bunu mu sökeceksin.

muhtemelen cam silikonu gibi bişeyle yapıştırmışlardır, ince maket bıçağı ile kese kese dönersen etrafını çıkar.

eğer komple silikonlayıp yüzeye tam oturtularsa o zaman kırılma ihtimali var.

temperli ise zor kırılır, tempersiz ise kolay.

çıkardıktan sonra ne yapacaksın?
  • killerbee  (20.12.18 22:25:16 ~ 22:27:27) 
yutupta biri çıkarmış kenarlarda var demişti. benimki de öyle, bir kenar kalkıyor, ordan görüyorum ortalar boş. ama maşallah tüm kenarlar da taş gibi. çıkardıktan sonra boya sökücüyü basacağım. boya da çıkınca beyaza boyayıp tekrar yapıştıracağım. üstten boyadıö ne güzel, ama evde 3,5 yaşında bi hergele var sürekli bıçakla kaşıkla kazıyıp durıyor boyayı. yıldım masayşa uğraşmaktan. yeni masa da alamam şimdi kayınpeder gönül koymasın:)


  • j lithium  (20.12.18 23:18:46) 
Heatgun(sıcak üfleyen alet) ile sökülür bu. Isıtınca erir yabışkanı, araya kartvizit neyn sokarsın donana kadar böyle böyle kalkar. Vidalıysa bilemem.


  • bos gezenin bos ustasi  (21.12.18 01:57:44) 
Bıçak olmaz, maket bıçağı şart. Fön makinesi ile ısıtırsan daha da kolaylaşır.


  • John Bloor  (21.12.18 09:41:20) 
teşekkürler arkadaşlar, bi deneyelim fönü olması o aleti de alıcaz artık.


  • j lithium  (21.12.18 11:01:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.