[]

yarın kendime kıyak çekeyim diyorum [ankara]

yarın doğumgünüm, kendime şöyle güzel bir yemek ısmarlayayım dedim. ankara'lıyım ama nerede ne yenir hiç bilmem, merak da etmedim. genelde ne bulduysam yedim.

bütçeyi pek sarsmadan, merkezi bir yerlerde değişik, iyi ne yiyebilirim? yani şuranın şusu türkiye'de meşhur gibi. benim gibi pek damak tadı olmayan biri için bile vaov, daha önce bunu yememişim tepkisi verdirebilecek bir yer var mı?

tunalı civarları olabilir mesela.

danke.

 
valla o civarda cok yencek guzel sey var, en azindan biraz zevklerinizden bahsetseniz yonlendirme daha raht olurdu. misal benim su an ilk aklima gelen cafemiz'in levrek izgarasi, garniturleriyle falan her bir seyi cok dengeli, cok guzel yapiyorlar, cok da pahali degil.
ama cok pahali olmasin derken oyle afilli bir yer olmasin sadece tadi guzel birsey yiyim dersen yenimahalle taraflarinda hudaverdi var, pastane degil kasap steakhouse restoran olan, orasi da kirmizi et konusunda asmis, merkezi bir yere gore de fiyatlari daha uygun.
daha da uygun fiyatli olsun dersen strazburg caddesinde cardak restoran var, karadenizlilerin yeri, super kavurmali yuvarlak pide veya trabzon peynirli yumurtal yuvarlak pide yiyebilirsin. yaninda guzel bir salata, ustune de mis gibi karadeniz cayi.
daha egzantrik olsun dersen yine pahali olmayan kurtulus parki karsisinda uygur lokantasi var, makarna kavurma ve agacmantarli et super, degisik bir mantilari var, cay da ikram geliyor, koy sutunden yapilan bir sutlaclari var o da cok basarili fakat her zaman bulunmuyor.
valla secenek cok. tunali civarinda sebze yemeklerini guzel yapan jale mutfagi vardi bir de, ozellikle oglen iyi birseyler yiyeyim derseniz memnun kalirsiniz.
  • mavicorap  (20.12.18 21:42:53) 
teşekkürler, cafemiz'e gitmeyeli baya olmuştu, benim için de bir vesile olur aslında. diğerleri biraz uzak geldi.
balık da sevmem aslında ama şu an canım çekti, deneyeceğim :)

çardak restoran'ı da aklıma not ettim :)
  • passion rules the game  (20.12.18 21:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.