[]

Sosyal medya uzmanlığı

Sosyal medya uzmanlığı kursu ne kadar gerekli ? Ek gelir ve farklı bir iş yapmak için sosyal medya uzmanlığı yapmak istiyorum. Bu kursa gitmeliymişim? Bütün sosyal medya uzmanları bu eğitim ve sertifikayı almışlarmıdır ?




 
hepsi oxford mevzunu yav


  • odyofil  (19.12.18 16:26:18) 
bilişim ile aranız nasıl? grafik tasarım beceriniz veya video kurgu becereiniz var mı? işlerini yapmayı düşündüğünüz sektör ile ilgili bilgi seviyeniz nasıl (örneğin hastane ise 20 yaşında birisi daima boş düşünecektir.)
gibi temel sorlara olumlu yanıt veriyorsanız eğitime gerek yok. ancak fb olsun ig olsun google olsun hepsi sürekli içerik günjcelliyor. bu yüzden düzenli bir sosyal medya kullanıcısı olmanız gerek (çatır çatır paylaşım yapıyor olmak değil bu 3 siteyi iyi biliyor olmak)
bir kuruma sayfa açtığınızda hiç bir yerini doldurmayıp adres assign etmeden kuruma verirseniz o zaman sertifkanız olsa ne olur olmasa ne olur...
  • i dont know i dont care  (19.12.18 19:18:55) 
kurs, sertifika falan yalan dolan. şu kursa git bu sertifikayı al sana staj ayarlarız, iş ayarlarız falan diyen biri varsa o önerdiği yerden komisyon alıyordur adım kadar eminim.
dün tivıtır mivitır bi şey varmış diyen insanlar bugün sosyal medya uzmanı oldum diye geziyor. memlekette senior sosyal medya uzmanı olma yeterliliği müşterinin hesabıyla kendi hesabını karıştırmamaktan ibaret.
nasıl 3 5 yıl önce üçü bir aradayla kolayı karıştıran tipler bugün kahve gurusuyum diye dolanıyorsa aynısı işte.
lazım olan en temel şeyi söylemedim evet, ajansta çalışabilecek mide, sabır, dirayet e bi' de tanıdık bulursan bugün jr. sosyal medyacısın 1 yıla bütün profil biolarını sosyal yarrak kürek dijital pazarlama ted-x influencer falan diye artık aldığı kadar doldurursun.

niye bu kadar yükseldim bilmiyorum.
  • denek hayatım  (19.12.18 19:40:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.