[]

İnternet taahütüm bitti. Ne yapayım?

Arkadaşlar merhaba. Şu an kablonet internet kullanıyorum ve oturduğum lokasyondan dolayı başka bir servis sağlayacı yüksek hızda internet hizmeti sağlayamadığı için başka bir firmaya geçmen mümkün değil. Taahütüm bitti ve türk telekom gibi firmaların açıklanan yeni paketleri çok pahalı ve yavaş. Hazır kablonet yeni paketleri açıklamamışken aknli bir pakete geçip 2 yıl taahüt versem yeni yılda akn kalkcağı için 2 yıl boyunca hızım düşmeden kullanabilir miyim?

Aşağıdaki pakete geçmeyi düşünüyorum:

www.turksatkablo.com.tr

Nıt: güncel paketim 25mbps hız veriyor, aknye girince 16ya düşüyor hızım. 24mbps paketler ise aknye girince 8’e düşüyor fakat akn kalkacağı için sorun olmayacağını düşünüyorum.

Bu adamlar taahüt verdim diye aknye falan sokmazlar değil mi?

 
Superonline Fibernet 25 Mbps sınırsız var bende, AKN yok, limit yok, yavaşlama yok. 25 Mbps download, 5 Mbps upload.

Aylık 99 TL ücreti var, ben yurt dışına taşındığım için istediğim birine devredebiliyorum, 1 yıldan fazla daha taahhütü var.

Eğer güncel fiyatlara göre uygunsa bu fiyat isteyene devredebilirim.
  • lordoz  (19.12.18 16:05:57) 
35mbit 65tl turknet varken neden kazık yiyorsunuz


  • catch the arrow  (19.12.18 16:07:50) 
65 lira iyiymis turknet. mantıklı bence eğer eviniz turknet fiber bölgesinde ise.

ben yaklaşık 2 yıl önce taahhütle almıştım, taahhüt devam ediyor.
  • lordoz  (19.12.18 16:14:56) 
@catch the arrow ya okumadın ya da okuduğunu anlamadın sanırsam. Türknet 8mbps hız verebiliyor oturduğum bölgede.

@lordoz evet türknet fiber bölgesi. Ayrıca yeni yılda açıklanacak tarifeler daha mantıklı olursa taahütü ocakta bozup geçebilirim.
  • lorenzen  (19.12.18 16:19:30) 
8 mbps hız verebiliyorsa muhtemelen fiber değil dsl hattınız var, yani aslında fiber bölgesinde değilsiniz demektir. aklınızda olsun.


  • lordoz  (19.12.18 16:24:50) 
@lordoz kablonet farklı altyapı kullanıyor. Kablonet’in fiber hattındayım. Türk telekom’un değil.


  • lorenzen  (19.12.18 16:51:30) 
turknet 8mbps hız veriyor diye yazmamışsın. Senin aklını okumak gibi bir yeteneğimiz yok kusura bakma.


  • catch the arrow  (19.12.18 17:17:30) 
Burda açıkça yazıyor: “Şu an kablonet internet kullanıyorum ve oturduğum lokasyondan dolayı başka bir servis sağlayacı yüksek hızda internet hizmeti sağlayamadığı için başka bir firmaya geçmen mümkün değil.”
Tek tek bütün sağlayıcıları yazacak halim yok. Başka servis sağlayıcısı yüksek hızda internet veremiyor diyince türknet’i de kapsıyor.

  • lorenzen  (19.12.18 17:23:15) 
Arkadaş 25mbit internetim var demişsin senin yazdıklarını analiz edecek halimiz yok üstünkörü sorununa cevap veriyoruz.

Yazmaz olaydım ne haliniz varsa görün.
  • catch the arrow  (19.12.18 17:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.