[]

kargo sorunu

sevgili arkadaşlar bir konuyu anlamıyorum,

şimdi değeri yüksek, paketi açılmış sıfır bir cep telefonunu istanbuldan ankaraya anneme kargolamak istiyorum. paket yüzünden tabi ikinci el durumunda şu an.

bu kargo şirketleri direkt bana feragatname imzalatmak istiyor, kırılırsa karışmayız diye. ya iyi de senin temel sorumluluğun bu ürünün başına birşey gelmeden ulaştırmak değil mi? böyle hizmet olabilir mi? benim aklım almıyor. Kaldı ki ülkedeki kargocuların durumu ortada.

şimdi ben bu cihazı anacığıma tanıdıksız nasıl ulaştıracağım, bunun kurumsal bir hizmeti yok mudur?

İyi Çalışmalar.

 
Sigortalı gönderin o zaman, onu da mı kabul etmiyorlar?


  • John Bloor  (19.12.18 15:43:57) 
tamamen şans. bence riskli bir durum. kırılmasa bile, paketin açılması, çalınması gibi riskler var.


  • scudman1  (19.12.18 15:45:20) 
Otogardan otobüse verin diyeceğim ama onlarda sorunluluk almaz tanıdık lazım.


  • bikimoyoz  (19.12.18 16:00:00) 
sigortalatmak için yapıyorlar + bedel.sıkı bir ambalajlamayla gönderebilirsin.sonuçta risk senin.ben kaç sefer neler gönderdim iyi paketlemeyle.birşey de olmadı.


  • jactantia  (19.12.18 16:04:22) 
en mantıklısı havalı poşete sarıp kutuya koymak ve UPS gibi prof çalışan bir kargo firmasıyla göndermek..

diğer kargo firmaları pazarcı kafasıyla çalışıyor kutuları atıp tutuyorlar..
taşıma esnasında kaybolunca da sorumluluk almıyorlar..
UPS biraz pahalı olsa da daha kaliteli bir hizmet veriyor..
cep telefonu gibi maddi değeri yüksek olan eşyaları gönderirken üçe beşe bakmamak lazım..
  • strobist  (19.12.18 16:08:25) 
balonlu naylon al, sar sarmala, bir şey olmaz.


  • tabudeviren  (19.12.18 17:37:22) 
Yazmayi atlamisim. Sifir olmadigi icin sigorta da kabul etmiyorlar.
Paketleme cozum degil bence, bile isteye alin yere vurun kirin calin benim icin sorun degil diye bir evrak imzalayamam, imzalanmamali. Usenmem hizli trenle gider gelirdim de...
Nereden tutsan elinde kaliyor. Hadi sarap icelim.
Iyi geceler
  • lynda.com  (19.12.18 18:56:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.