[]

gün içersinde neler yapıyorsunuz

hafta içi işten- okuldan kaçta geliyorsunuz ve neler yapıyorsunuz? hafta sonu bunlara ek olarak veya tamamen farklı ne yapıyorsunuz?

her gün muhakkak yaptıgınız seyler var mı, evetse bu ne kadar zaman alıyor?

yapamadığınız ve yapmayı istediğiniz aktiviteler var mı, yani rutin hale getirmek istediğiniz?


her türlü cevabı duymak isterim, " hafta içi iki gün arkadaslarımla buluşuyorum, bir yerde oturup kahve içiyorum, kitap okuyorum, squash oynamak istiyorum" vs


edit: bu gönül işi mi yav sayın modlar!!!!??!!! :///

 
Bu tarz gönderiler gönül işine alındı.

İşten 5.30-6 da çıkıyorum. Dil kursuna gidiyorum. Şimdi eve dönüyorum. Evde durmaktan nefret eder oldum. Bir şekilde kendimi dışarı atmaya çalışıyorum. Ev çok sıkıcı. Ve evde yaptığım şeylerden keyif almamaya başladım. Eskiden deli gibi dizi vs izlerdim. Artık beni sadece gerceklik tatmin eder oldu. Keşke zamanım olsa kitap vs okusam ama zamanım yok. Bir de bu ara çok fazla alanimla alakalı makale okuyorum metroda yolda falan. Kendime yatırım tamamen.
  • westblack  (18.12.18 23:09:33) 
16.30'da işten çıkıyorum. Çoğu zaman direkt eve gelmeyip dışarda oyalanıyorum bir planım olmasa bile.

En yakın arkadaşlarımla farklı şehirlerdeyiz 2 senedir. Arkadaşlarımla eskisi gibi vakit geçiremiyorum bu yüzden. Eskiden bir kafede falan asla tek başıma oturamazken şimdi iş çıkışı bir başıma kahve falan içip geliyorum bazen eve. Bazen arkadaşlarımla buluşuyorum ama eski günlerime göre biraz daha yüzeysel oluyor maalesef. Tiyatroya gidiyorum ayda 2-3 kere. Çok fazla yürüyüş yapıyorum. Dizi izlemeyi pek sevmiyorum ve yeni bir şeyler izlemek yerine sevdiğim birkaç dizinin artık ezbere bildiğim bölümlerini izleyip duruyorum defalarca.

Yapamadığıma en çok üzüldüklerim de eskisi kadar çok kitap okuyamamak ve dil öğrenmeye vakit ayıramamak.
  • ms brownstone  (19.12.18 00:39:32) 
Haftada iki akşam özel derse gidiyorum.
Haftada özel derse gitmediğim iki akşam spora gidiyorum.
Bir akşam annemi ziyarete gidiyorum.
Hafta sonu bir sabah spora gidiyorum, bir akşam arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum.
Hafta sonu bir sabah özel derse gidiyorum.

Her zaman rutin olarak yaptığım şeyler yemek pişirme, kitap okuma, varsa Netflix'te bir stand-up seyretme, yoksa youtube'dan QI veya WILTY gibi bir program izleme, ev işleri, akşam yemeğinden sonra evimin yakınındaki kafeye gidip kitap-kahve takılmak, bir roman yazıyorum ona zaman ayırmak, yaratıcı yazma kursu alıyorum onun ödevlerini yapmak gibi şeyler.

Rutin olarak yapmadığım şeyler: hafta içi neredeyse hiç arkadaşlarımla buluşmam, genel olarak dizi izlemem, date night vs yok.
  • sopiro  (19.12.18 08:43:14) 
hafta içi her gün 1 saat spor yapıyorum
haftada 2 gün 3'er saatten enstrüman öğreniyorum

  • superb  (19.12.18 09:01:54 ~ 20.12.18 08:48:40) 
İşten 17:30-18:00 gibi çıkıp dersim varsa derse (tezsiz yüksek lisans) yoksa eve gidiyorum.

Kafa dengi arkadaşlarımın olmasını ve iş/ders çıkışı veya haftasonu onlarla buluşup sohbet edebilmeyi isterdim.
  • mrtkp1234  (19.12.18 09:33:23) 
haftada bir ney dersi, bir fransizca dersi rutin
arkadas bulusmasi oluyor iki uc aksam, disarda icmece
spor rutin olmasi gerek ama olmuyor, olamiyor, keske olsa.
erken kalkma ve spor rutinim olsun isterdim.
aksamlari hicbir aktivite yoksa evde temizlik, dizi film, kitap, ney calismaca vs.

haftasonu kamp veya motor binmece veya evle ciceklerle ilgilenmece veya memleket ziyareti.
  • jimicik  (19.12.18 10:32:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.