[]

olumune aglayan bebek

alt katimda 2-3 yaslarinda bir cocuk var. bu cocuk gunun en az 3-4 saati araliksiz ve olumune agliyor. olumune agliyor derken sunu dusunun bir cocuk cikarabilecegi maksumum sesi cikarmak icin avaz avaz bagirir ya onu da iki ile carpin.

gun icinde cocuga anne bakiyor, bazen iyiler ve bir sorun yok ama bazen de cocuk aniden ciglik cigliga aglamaya basliyor. onceden zeka ozurlu oldugunu dusundum ama bir defa apartmanda gordum cocugun bir ozru yok. sorunun ne oldugunu annenin de bildigini sanmiyorum cunku aglarken ne oluyor ne var simdi ne oldu diyor annesi de.

bu duruma nasil cozum bulunur. belli ki yardim alinmasi gereken bir durum var. bebeklerle ilgili bu aileyi sikayet edecek ya da bildirecek bir kurum bulunuyor mu. su evi bir ziyaret edip ne olduguna bakmalari kesinlikle gerekiyor.

not:bir defa apartman gorevlisine durumu sordum. bir sorunu yok simarik o cocuk dedi.

 
çok zor.
Taşın.

  • noisnot  (18.12.18 17:06:47) 
tasinmayi dusunmuyorum evin hem yerini hem de kendisini seviyorum, baska bir cozum lazim.


  • orpheus  (18.12.18 17:09:31) 
bebek taşınsın ?


  • odyofil  (18.12.18 17:10:10) 
Benim yeğenim de böyle, anneye gidiyor baba diye ağlıyor babaya gidiyor anne diye ağlıyor.


  • geçerkenugradım  (18.12.18 17:14:02) 
kendi eviniz ise ısı ve ses yalıtımı yaptırın. dışarıdan mantolama haricinde kat içinde ve aralarında da yapıyorlar. uzun vadeli ve farklı yararları da olan bir yatırım olur hem. onun haricinde mutlaka aradığınız gibi bir şikayet hattı olmalı.

aileyle samimi olsanız profesyonel yardım almalarını önerin derdim ya da bir gün karartıp gözü gidip olay çıkarın :D gitsinler yardım alsınlar.

Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nü arayıp danışın, şikayet kabul ediyorlarsa şikayet edin

ya da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na yazın durumu, ilgilenirler belki. Başka bir şey gelmiyor aklıma.
  • not sure if serious  (18.12.18 17:14:48) 
çözüm yok hocam. çocuğun ve engellinin ne yazık ki çaresi yok. vakti ile başıma geldi ve inip insanlara çemkirdim onlar da "buyur gel hocam, susturabilirsen hem sen hem biz rahat ederiz" dedi ve konu kapandı.


  • giovanne  (18.12.18 17:15:33) 
Benim tepemde beş kişilik laftan anlamayan ve hepsi 22 yaş üstü insanlık dışı yaratıklar var, hepsinin cezai ehliyeti var ve inadına apartman boyu gürültü yapıyorlar. Bütün apartman şikayetçi ama oğullarının tehditlerinden korkuyor (anne ve babası çocuklarını koruyor ve inanılmaz saygısızlar) ve böyle yaşıyoruz. Ve gürültüyü bilerek yaptıklarını bilmek istemsizce sinirlerini zıplatıyor insanın. Kendimi anlattım kusura bakmayın, demek istediğim sizin komşunuz en azından bilerek isteyerek gürültü yapmıyor. Bilerek yapsa vazgeçin derim ama gittiğiniz yerdeki komşumuzun daha iyi olacağı garantisi yok. O yüzden eğer mütemadiyen sinirleriniz bozulmuyorsa müzik açıp bebeğin iyileşeceğini düşünüp yaşamaya çalışın bence, naçizane. Buzuki Orhanın çocuğu da çok ağlarmış, onun yaptığı bebek yatıştırıcı bir albüm vardı diye hatırlıyorum. Belki komşunuza öyle bir şey hediye etseniz dolaylı yoldan anlarlar mı ki? Bebeğe de faydası olur belki.


  • birsürüsorumvar  (18.12.18 17:38:40 ~ 17:40:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.