[]

Tuvalet/banyoların elektrik düğmesi neden dışarıda?

sb
yurt dışında neden içeride?
sorun nem vs ise mutaklarda neden içeride?


 
Karanlık ortama girip düğme aramamak için olabilir belki?


  • twelfth  (18.12.18 12:00:48) 
@twelfth o zaman evdeki diğer tüm odalarınki neden içeride? arkadaş bu farktan bahsetmiş kısaca...


  • Tears of Devil  (18.12.18 12:02:11) 
Mutfaktaki nem ile banyodaki nem ayni degil.


  • Traveller  (18.12.18 12:14:35) 
Banyo ok ama tuvalette nem yok. içeride olmamasını açıklamaz bunlar.

İçeride olması daha mantıklı geliyor bana, çocukken içeride olana eziyet çektirmek için ışıkları yakıp söndürdüğümüz aklıma geldikçe :D
  • livaneli kadir  (18.12.18 12:29:48) 
Nemle alakası yok, içeride açıkta duran priz ve hatta aplik anahtarı da oluyor.

Olay genelde yer darlığından, ama asıl sebebi banyoların sürekli karanlık halde bulunması sanırım. Yani bir oda gibi değil, girmeden ışığın yakılması daha mantıklı.
  • John Bloor  (18.12.18 12:59:46) 
"yasal ve guvenlik sebebiyle olmasinin yani sira soyle bir durum vardir ki banyo ve tuvalet isigini yalnizca disaridan kapatiriz. yani bir kisi banyodayken isigi kapatmaz. fakat yatak odalari veya salon icin bu durum gecerli degildir.
ayrica disarida bulunan anahtar kisiye fikir verir, iceride aktif olarak bosaltim islevlerini yerine getiren bir insanin olabilecegini belirtir."

cevap başlıkta verilmiş
  • hasmetizm 2046  (18.12.18 13:23:47) 
mutfaktaki nem banyodaki kadar yoğun olmaz. ona bakarsanız mutfakta buat noktalrı var oda bir risk. yurtdışındaki neden öyle olduğunu bilmiyorum ancak yurt dışında bakır boru korumalı kanallardan geçerek gelen tesisatlar görmüştüm. ama net olarak neden bilmiyorum.


  • mikahakkinen  (18.12.18 13:54:46) 
içeride kimse var mı yok mu bilmeyen biri kapatsa n'olcak? o yüzden içeride işte.


  • cemiyetin ünlü siması  (18.12.18 15:21:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.