[]

Sarhoş olunca

Genelde gizlediğiniz kişi mi ortaya çıkıyor yoksa normalde yapmayacağınız şeyleri mi yapıyorsunuz?

Aynı şey gibi ama farklı. Sarhoşken yaptığınız şeyler aslında hoşunuza gidiyorsa ilki, gitmiyorsa ikincisi.

Ben sarhoşum mesela şu anda, normalde de saçmalarım ama içince daha da saçmalıyor oluyorum umarsızca.

Sizde durum ne?

 
Sarhoş olacak kadar içmiyorum hiç, sorun ve lüzumsuz analize gerek kalmıyor.


  • sopiro  (18.12.18 00:02:13) 
Maalesef sarhoş olunca uyuyorum direk. Böyle çok geceyi mahvetmişliğim vardır.


  • giovanne  (18.12.18 00:04:13) 
son zamanlarda uykum geliyor genelde.


  • prasinos  (18.12.18 00:07:27) 
genelde çok ortaya dökmediğim yanlarımı ortaya döküyorum. yani karakterim x10 oluyor. başka bir karaktere bürünmüyorum. aynı senin gibi aslında


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.12.18 00:08:29) 
Normalde yapmaya utanacağım ama bi yandan da yapmak istediğim şeyleri yaparım. Mesela dans etmeyi bilmem. Ayık kafayla hayatta dans etmem. Ancak alkollü olduğumda dans ederim. çok iyi dans ettiğimi söyleyen karşı cinsler alkollü halime denk gelenler. Normalde o cevher yok bende.


  • adwokat  (18.12.18 00:10:55) 
sarhoş olunca direkt uyuyorum :) ama samimi bir arkadaşım var. adamın içinden resmen canavar çıkıyor. normalde sessiz, efendi adam, küfürbaz kavgacı birine dönüşüyor. ertesi gün anlatıyoruz yaptıklarını yerin dibine giriyor.


  • delidir yakalayin  (18.12.18 09:02:36) 
hayatım boyunca 5-6 kez sarhoş olmuşumdur herhalde. Sarhoştan kastım komple yamulduğum, koptuğum.. Sarhoşken içimdeki canavar ortaya çıkmıyor. Normalde yapmayacağım şeyleri de yapmıyorum. Gevşiyorum, gülüyorum.. Zaten arkadaşlarla beraberken güzel oluyor sarhoşluk.

Ah ulan üniversite yıllarım... Bir keresinde 6-7 kişi içmiştik evde. Herkes leyla oldu. Dışarıya çıkıp dürüm yiyelim dedik. Caddede yürürken geçen arabalara "beşiktaşım oleeey" diye bağırıyorduk. Sonra yolumuza devam ederken bir araba durdu, içinden 2 tane yarma çıktı ve bizi dövdü :) Hala muammadır o dayağı neden yediğimiz :))
  • silah taciri  (18.12.18 10:04:00) 
üniversite yıllarımdan bu yana sarhoş olmamaya çalışıyorum.

sarhoş olunca her şeye gülüyorum, aşırı bir özgüven geliyor, insanlara normalde diyemediğim şeyleri söyleyebiliyorum.
  • dafuq  (18.12.18 10:08:55) 
genelde birincisi, bazen de her ikisi birlikte oluyor bende.

hani sakladığım kişiliğim gibi değil de, sarhoşken normalde olduğumdan daha zıpır, bıcır, konuşkan ve belki de biraz manikimsi modda eğlenceli olabiliyorum. sarhoşluk seviyesinin tavan yaptığı ender durumlarda bu halim, yapmak istemediğim şeyleri yapmama da yol açabiliyor. artık bu safhada mantıklı düşünce silsilesi olmuyor tabi, birden ikiye geçişimi fark edemiyorum bile. bu gecelerin sabahlarından tiksindiğim oldu 1-2 kez.

allahtan çok zor sarhoş olabiliyorum da zırt pırt yemiyorum bu naneleri. sarhoş olacak kadar içmemeye çalışan bir alkolik bildirdi dlkfds.
  • brena  (18.12.18 10:40:48) 
sarhoş olunca eğer eğlenme modumdaysam zaten yapacağım şeyleri daha eğlenerek yapıyorum ya da anksiyetem ortadan kalkıyor kafama takacağım durumlara amaan diyip geçiyorum. canım sıkkınsa ya da yorgunsam da direkt uykum geliyor.


  • Corrigan prefers beer  (18.12.18 11:18:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.