[]

Mutfak tezgahına işeyen kedi

Kızgınlık döneminde sürekli tezgaha çişini yapıyor.

Her gün çamaşır suyuyla tezgah yıkamaktan bıktım. Ne dökeyim, ne yapayım da tezgahtan uzak dursun?

Ev açık mutfak, diğer odalarda kalamaz. Üç dört yaşında dişi kedi. Tabii ki kısırlaştırılmadı henüz. O işlem için biraz daha beklemem lazım.

 
sirke işe yarayabilir. bir de tezgaha streç film yapıştırabilirsiniz.


  • görünmezkaza  (17.12.18 22:01:53) 
Camasir suyu kullanmayin tersine o koku daha cok cekiyormus. Sirkeyle silin. Ve orada limon portakal gibi guclu kokusu olan seyler koyabilirsiniz


  • red g  (17.12.18 22:06:27) 
Neden beklemeniz lazım anlamadim ben. kisirlastirmadan bitmiyor bu saga sola kokusunu bırakma işi. Benim sırt çantama, valizime, ciceklere, evin her köşesine kokusunu bırakıyordu, yaşına girdikten kısa süre sonra kisirlastirdim ve bitti.


  • rahip janick  (17.12.18 22:18:11) 
Çişini yaptığı yere gazete kağıdı serin cişi çeksin sonra kedinin işemesini istediğiniz yere bu gazeteyi serin kokusuna gider diye tahmin ediyorum. Arılar kokuyla hareket edebiliyorlar. Kediler niye etmesin.


  • scorpion37  (17.12.18 22:20:57) 
Belki fantastik gelebilir ama benim de basim bi ara sumuu bocsmlerle dertteydi. Oldurmeden kurtulmak icin demir yunu mu ne diyorlar ondan kogmustum gecis yollarina. Lavaboya ondan serseniz nasil olur. Sonucta rahatsiz olacak gelmez diyrorum ben.


  • allah yazdiysa bozsun  (17.12.18 23:00:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.