[]

duyurunun boya ustalarına soru :)

selamlar,

üç gün önce içimdeki boya ustasını çıkardım ve bir cesaretle mutfak dolaplarını boyamaya başladım :) şimdilik her şey yoluna gidiyor.

cadence boyalarla yaklaşık 4-5 gün süren bir zamanı var. alt dolaplar bitti, üst dolaplara iki kat daha atmam gerekiyor.

ama beni özellikle vernik kısmı düşündürüyor. aynı markanın parlak ve yarı mat olanından aldım ama henüz hangisini kullanacağıma karar veremedim. dolaplarda ıhlamur yeşili ile antik beyaz kullanıldı.

parlak daha mı şık durur diye düşünüyorum yoksa yarı mat mı karar veremedim. sizin bu konuda bir deneyiminiz var mı, hangisini önerirsiniz ?

bir de verniği boyadan ne kadar süre sonra yapmalıyım ve kaç kez kullanmalıyım.

konuyla ilgili birileri çıkar diye sorarak şansımı denemek istedim :))

teşekküler :)

 
Ben boyacıyım :)
Ne kadar parlak olursa yüzey kusurları da o kadar çok görünür oluyor. Ben olsam mat tercih ederdim. Parlak seviyorsan çok düzgün, hatasız boyaman lazım.
Boyanın ve verniğin üzerinde yazması lazım katlar arası ne kadar beklemek gerektiği. İnternetten teknik dokümanlarına ulaşabilirsen daha detaylı uygulama önerileri bulursun.
  • pati  (17.12.18 15:41:13) 
Boyacı değilim ama söylediğin renklere mat daha yakışıyor. Youtube de videolari izle.


  • brnbrs  (17.12.18 21:33:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.