[]

havada ters takla atma [yardim]

istanbul avcılardayım
havada ters takla atmayı öğrenmek istiyorum.
bana yardım edebilecek olan var mı?
her türlü fikir öneriye açığım, çok uzun zamandır hayalimdi.

 
avcılarda belki bu işle ilgilenen yada öğreten bir yer vardır diye yazdım neden yazmayim ki?

videoların tamamnı izledim yapamıyorum! tek başına öğrenilmiyor
  • ipmus90  (17.12.18 11:55:06) 
Biz lisede iki arkadaş Youtube'dan öğrendik. Üşenmeyip ta o zamanlar izlediğimiz videoları bulacağım sana hepsi en az 10 yıllık. Buldukça editleyeceğim, bana da nostalji oluyor.
Birincisi şu: www.youtube.com
Bi diğeri bu: www.youtube.com

İkinci mesajını yeni fark ettim, videolar sana teknik katar ama evet uygulamada birinin daha olması iyi olur birbirinizi tutar desteklersiniz. Biz beden eğitimi derslerinde kullanılan minderlerde denemek istemiştik, hocalar izin vermemişti sakatlanırız diye. İmkanlarımız da oldukça kısıtlıydı, sadece okulda buluşuyorduk ve bir haftada ikimiz de öğrendik düşe kalka. Az önce 6 saatte öğrenen bir adama da denk gelince anılarım canlandı tekrar. Mutlaka izle bunları.
www.youtube.com


Hahaha pardon ya arkadaşlarla bi şey tartışıyorduk da Furkan vakfı ile ilgili, video araya kaynamış kopyala-yapıştır yaparken. Yine de büyüsü bozulmasın kaldırmıyorum.
  • norek  (17.12.18 12:33:11 ~ 24.12.18 11:12:34) 
birinci videoyu izleyerek takla atman zor olur :) "Semra Kuytul Hocahanım, Furkan Vakfına yapılan operasyonun asıl sebebini açıkladı!"

tek başına çalımanda hafiften ciddiye doğru şu bölgelerde sakatlıklarla karşılaşman olası: bilek, omuz, boyun, hayat.

birkaç yıl önce müsabaka sonrası sevinç taklası atarken boynu kırılarak ölen profesyonel güreşçiyi hatırlatırım.
  • d e j i n  (17.12.18 15:27:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.