[]

Deli cesaretliyken tırsaklaşmak

Ben 18 yaşımda ehliyeti aldığımdan beri istisnasız her gün araba kullanan biriyim. Tutkunum bu merete.

18-27 arasını trafikte türlü türlü kavgalara girerek geçirdim. Aptalca bir deli cesareti. Hala yaşıyor olmam bu ülke şartlarında mucize.

Evlendim, çocuğum oldu, yaş 30 oldu, daha ciddi bir işte çalışmaya bşaladım, duruldum. Sonra eyvallah demeye başladım trafikte herşeye. En fazla olay yerinden uzaklaşıp arabada ana avrat söverek deşarj oldum.

Sonraki süreç ise bildiğin tırsaklığa dönüştü. Şimdi biriyle takışınca elim ayağım titrer hale geldim. Kavgadan korkar hale geldim. Belki de kavgadan değil de bok yoluna gitmekten. Sonra her gerginlik sonrası senaryolar canlanmaya başladı gözümde. Ya şöyle şöyle olsa, bıçağı takslalar falan.

Birkaç zamandır düşündüm, lan sen eşini çocuğunu koruyacak adamsın. Bu neyin tırsaklığı dedim. Bunu düşündüğümden beri barzo gibi gezmeye başladım yine trafikte. Bunu da istemiyorum, tırsaklığı da.

Kendimi nasıl daha güçlü fakat kendini tutan biri gibi hissedebilirim? Sabırlı zamanlarımdaki hissettiğim eziklik duygusundan kurtulmak istiyorum.

 
Tirsak gezmek en iyisi trafikte.
Su ana kadar o kavgalara girdin de ne degisti ki?
Cocugu olan biriymissin zaten, geride durmak en iyisi
  • kuehles blondes  (16.12.18 22:31:47) 
Ezik değilsin dostum. Bunu kafandan at. Her zaman olgun ve kucaklayıcı davranmaya bak her yerde. Atarlı da olma. Ortası neyse onu ol işte.


  • caletti  (16.12.18 22:32:59) 
Tırsak ol kanka. Nolmuş tırsaksan? Tanımadığın heriflerle mi kavga edicen dandik dandik trafik meseleleri için? Çoluğun çocuğun var. Onların canı tehlikeye girse zaten barzolaşırsın. Onun dışında tırsak ol boşver


  • Delay Fuze  (16.12.18 23:19:58) 
Pilotlar için bi laf vardır," there are no old and bold pilots, only old OR bold pilots" diye. Yani hem yaşlı hem cesur bi pilot yoktur, cesur pilotlar erken ölür diyor. Özellikle türkiye gibi saçma bir yerde bu olay kesinlikle trafikte de geçerli. Doğru olanı yapıyorsun.


  • roket adam  (17.12.18 01:18:34) 
kaybedecek şeyi olan insan temkinli davranır ve korkar. sahip olduklarını kaybetmekten korkar. normaldir.


  • kamile necaset  (17.12.18 03:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.