[]

iş hattı olayları

çift simli telefonda hatlardan birinin internet paketli diğerinin sadece arama özelliği olursa, internetsiz olan hatta diğer hattın internetini kullanmak mümkün olur mu? ayrıca iki ayrı whats app olabilir mi? iki numaranın da internet ve arama üzerinden diğeri kullanılırken de ulaşılabiliyor olması önemli. ikisi de aynı anda kullanılabilmeli. thanks!




 
1- evet
2- hayır.

  • babilbaligi  (16.12.18 22:04:26) 
xiaomi'de telefonu ikiye bölüp kullanabiliyomuşsun diye duydum. geçenlerde ayfon bozulunca redmi 5 plus aldım. o özellik varmış mesela. şu an şirket hattını takıp tek telefona düşürsem mi diye düşünüyorum. ama üşeniyorum bi taraftan.


  • spirit crusher  (16.12.18 22:55:09) 
İkinci alan ve çift uygulamalar diye bir özellik var xiaomilerde. Ama birinde internet diğerinde arama olayları nasıl olur bilmiyorum hiç denemedim.


  • bahoho  (16.12.18 23:45:17) 
Huawei p9'da da var. İkiz uygulama diye geçiyor. İki farklı WhatsApp Facebook filan kullanabiliyorsun. İkinci sorun hakkında bir fikrim yok maalesef. Ben ikinci hattı kullanmıyorum


  • Murtazaaylak  (17.12.18 00:40:23) 
- mümkün olur.
- 2. whatsapp için, bazı telefon modelleri aynı anda farklı oturumlar açmana izin veriyor uygulamalarda. bu özellik yoksa Disa isimli programı ya da benzerlerini kullanabilirsin 2. whatsapp için.
- telefon destekliyorsa yine bu özelliği kullanabilirsin. hatta bir sime ulaşılamayınca diğer sime yönlendir seçeneği bile var kimi modellerde.
  • oku oku yazar ol  (17.12.18 08:14:18) 
xiaomi kullanırken ayarlarda seçenek vardı "interneti bu hat üzerinden kullan" gibi bir ayar.

mevcut uygulamalar çoklanabiliyor. iki ayrı whatsapp beliriyor ekranda. yani internet paketi olan hattın interneti ile, interneti olmayan hattın whatsappı oluyor.

fakat birinden görüşme geldiğinde diğer sim kart ulaşılamaz oluyor. bunu da birbirine yönlendirme ile çözebilirsin. yönlendirilmeli aramaya cevap verdiğinde bunun bir ücreti oluyor. çok problem değil, tek sıkıntı; konuşma esnasında diğer hattına arama geldiğinde yönlenerek mevcut konuştuğun hat üzerine bildirim geliyor bu aramayı açmamak, mevcut konuşma bitince, diğerini aramak ücretsiz şekilde bir çözüm.
  • gerenkyok  (17.12.18 17:31:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.