[]

samsung a9 mu s9 plus mı?

İyi akşamlar, beyimin telefonunun bozulması üzerine adetler gereği bana yenisini alıp bendekini ona vereceğiz :D Daha önce lg g2,g3 ve en son huawei mate 10 lite kullanmış biri olarak bu sefer samsunga merak saldım. Normalde telefona bu kadar para vermezdik ama biraz da doğum yapacak olmamın verdiği şımarıklıkla kapitalizme yenik düşüyoruz :D Şarjı iyi giden, kamera özellikleri üstün ve zamanla bozulmayacak olan, sağlam bir telefon peşindeyim. Dün bir tekno markette a9u çok üvdüler ve s9 plustan daha iyi olduğunu söylediler ki a9 daha uygun fiyatlı. Bu övgünün sebebi a serisinin satışlarını arttırmak mı yoksa gerçekten daha mı iyi? Hangisini alalaım ne tavsiye edersiniz? Bir de en uygun fiyatı hangi sitede bulabilirim acaba? Teşekkürler şimdiden.




 
Iphone 5, Samsung Note 3, S4, S7 Edge ve S9 kullanan biri olarak; Xiaomi diyorum.

Iphone almak aptallik. Samsung da S9 daha yeni aldik kardesime sorunu yok. Bu fiyatlara cikiyorsaniz Xiaomi ye bir bakin. Karsilastirma icin epey.com karsilastirmalarina bakabilirsiniz.

Yinede ikisinden birisi diyorsaniz S9 amiral. Yani s9 alin derim.
  • baldan kaymak  (16.12.18 21:59:26) 
A9'da optik görüntü sabitleyici bile yok. S9 plus daha tercih edilesi. Huawei p20 nasıl? Bence güzel gibi.


  • caletti  (16.12.18 22:12:09) 
İkisi arasında kesinlikle s9 plus alınır. Amazonda 3500 liraya düşmüştü blackfridayde. Ara sıra hala 3700e düşüyor hala. Siz ne kadara alacaksınız bilmiyorum ama bunları göz önünde bulundurun.


  • bahoho  (16.12.18 22:14:33) 
3700 müüüü? Ben en düşük 4.099 gördüm.


  • damla cikolata  (16.12.18 22:39:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.