[]

vücut geliştirmeyi yemekten dolayı bırakmak

geçen sefer yaptığımda da olmuştu şimdi de oldu. başlayalı 3 hafta oldu. tavuk makarna pilav yemekten midem bulanıyor artık. burnumu kapatıp çiğnemeden yutuyorum. nasıl olacak bu iş? ne yapmalı? siz napıyosunuz? spora devam etmek istiyorum ama bu sürekli aynı şeyleri yeme işi sinir bozucu.




 
sadece makarna pilav ve tavuğa yüklenme o zaman.sebze,balık da yiyebilirsin.iştahın arttığından zaten normal bir şekilde beslensen de kilo alacaksın.kendini belirli yemeklerle sınırlama.


  • Varolus sancısı  (16.12.18 18:31:51 ~ 18:32:03) 
Amaç profesyonel değil sağlıklı olmak için yapılıyorsa, o kadar kasmaya gerek yok devamlı olun yeterli.


  • defansif orta saha  (16.12.18 18:32:54) 
balık var, kırmızı et var, hindi var

bulgur pilavını ben çok severim, o yüzden sıkıntı etmiyorum
  • tamamhosdiyonda  (16.12.18 19:21:43) 
Sürekli tavuk makarna pilav yemek zorunda değilsin. Günlük macro oranını tutturduğun sürece farklı protein karbonhidrat kaynakları da yiyebilirsin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (16.12.18 19:30:28) 
henüz üç haftalık bir spor geçmişiniz varken, sürekli tavuk makarna pilav yemenizi gerektiren zorunluluk nedir? ben üç sene aralıksız yaptığım dönemde bile üst üste bu üç besin grubunu yiyecek şekilde oluşturmadım beslenmemi.

herkes gibi sebzenizi, salatanızı, etinizi, baklagilinizi yiyin işte. sağlıklı karbonhidratınızı ve proteininizi alabileceğiniz bir sürü opsiyon var. 50 kilo ağırlık kaldırdınız diye tüm gün pilav+tavuk yemeye mahkum değilsiniz. belki porsiyon artırımına gitmeniz gerekebilir, o kadar.
  • brena  (16.12.18 19:44:37 ~ 19:45:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.