[]

iş seyahatlerinde kedi nolacak sorunsalı

Merhaba, 5 yıldır baktığım bir kedim var. hiç yalnız kalmadı. iş değiştirme durumum var ve yeni işte iş seyahatleri fazla olacak gibi. 1 hafta-1 ay arasında değişen seyahatler. kedim ve ben varız sadece ve ben olmazsam kedi evde yalnız kalıyor. başka bakacak biri yok. atıyorum bir aylık bir seyahate çıktığımda kedime kim bakacak diye düşünmeye başladım. bi tane kedi pansiyonu buldum ama baya kirli bi yerdi. çok içime sinmedi. nasıl bir çözüm bulunabilir? yardımcı olursanız sevinirim.

lokasyon: ankara


 
Ben ucreti karsiligi bakabilirim. Cuzi bir miktar karsiligi takilabilir benimle yatak odam ve mutfak haric her yerde kafasina gore takilabilir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.12.18 18:20:29) 
Yukardaki arkadaş gibi isteyen birilerini(öğrenci vs) bulacaksın, küçük bir paraya bakacak kediye.


  • bos gezenin bos ustasi  (16.12.18 19:11:36) 
ankarada pek cok pansiyon var. illa kirli ve icinize sinmeyen bir yere birakmak zorunda değilsiniz.

2-3 gunluk gezilerde evdeki kapularin onune kapanmasin diye agirlik koyun. bir kac farkli noktaya mama ve su btakin. kendisi idare eder.
daha uzun sureli ayriliklarda kedinizin karakterine gore karar verin. benimkiler pansiyonu sevmeseler de baskasinin evinde kalmak onlar icin o kadar rahatsizlik veriyordu ki (birbirlerine saldirip evde surekli stresten kabarik geziyorlardi) mecbur pansiyona birakiyordum. hem daha guvemilir aklim geride kalmiyordu. ama baska bir arkadasimin kedileri pansiyonda intiharin esigine geldikleri icin kizin kendi evinde ben gidip bakiyordum.
bir baska arkadas da canta gibi nereye giderse goturuyordu cunku kedi yabanci bir yerde olmayi hic yadirgamiyordu.
kedinizin durumuna gore degisir yani
  • balik kraker  (16.12.18 21:40:53) 
yemleme makinası alabilirsiniz. arı kovanında güzel bir tane vardı.


  • babilbaligi  (16.12.18 21:46:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.