[]

abimden 100 lira istedim yollamadı :(

Ram'lerden konuşurken kendi laptopunun ram'inin düşük olduğundan dem vurdu, bende benim pert bilgisayarlardan birinden ram cıkardım. bi 50-100 bir şeyler at abi dedim. vermedi.

2 gün sonra ''abi bu ay durumlar kötü ram'ler icin bir 100 lira yollar mısın''minvalinde bir mesaj yolladım biraz test etme biraz gerçek anlamında. şu anda yok canım ama sonra olursa yollarım dedi. ben de sende 100 lira yoksa biz ölelim anlamında bir mesaj yolladım.(aslında daha ağır bir mesaj yolladım)

Bu adam Yeminli mali müşavir.

Bugünde gelmiş banka hesabını gösteriyor, mesajın atıldıgı ayın 11.de 260 lira para var. e dedim varmış işte 260, bana diyor ki doğalgaz elektrik ona bağlı benim önceliğim onlar.....( sahip olduğu şirketinden para çekmemiş bunu 2 gün önce gerçekleştirmiş onu da ekleyeyim)

Tekrar ediyorum bu adam yeminli mali musavir ve ekliyorum, ben buna ymm sınavlarına hazırlanırken yüklü miktarda borç verdim (10k) 1 sene sonra alabildim. Daha bir sürü +larım var bu adama karşı...(saymayı uygun görmüyorum)

sileyim mi? nasıl bir yol izleyeyim?

 
küçük kardeşler her yönden sömürülüyor.


  • hasmetizm 2046  (16.12.18 17:09:30) 
Aynı durumdayız. Bende ram falan verdim sevgili ablama ama 6 aydır para falan yollamıyor. Babamın durumu kötü borcu var. ben şehir dışında okuyorum masraf olmamak için yemek dışında 3 kuruş para zor harcıyorum. Babam bu durumdayken ablamın 100 lira göndermemesi çok saçma geliyor. Burnum sürtsün diye diyor ama zaten çarçur edecek para elime geçmiyor. Aramız kötü de değil ama işte yok yani mantıklı bir açıklama bulamıyorum.


  • bahoho  (16.12.18 17:16:40) 
Baskasina anan baban da olsa muhtac olmayacaksin. Bunu aci olsa da ogrendin.


  • lion de la Turquie  (16.12.18 17:23:30) 
Bugün yüz liranın lafını yapar belki ama ilerde lazım olduğunda çıkartıp 20bin lira verir, belli olmaz bu işler. Bizim bi akraba var aynen dediğim gibi küçücük paraların hesabını yapar ama zamanında iyi para vermişti borç olarak. Ödeyemezseniz sıkıntı değil demişti sonradan. Ödedik tabi.


  • [GODDARD]  (16.12.18 17:44:47) 
Abi kardeş arasında ram'in lafı olmaz.


  • battal gemalmaz  (16.12.18 17:45:41) 
abi kardes arasinda ucun besin lafi olmaz +1. simdi 100tl vermez, iki ay sonra yeni bilgisayar hediye eder.


  • crucio  (16.12.18 17:55:47) 
benim de ram bitti kayınçom 10 tl istedim vermedi. ram parası önemli


  • goodz  (16.12.18 18:18:50) 
Ben de ekran kartimi degistirecektim ablam kusura bakma dedi tersledi. Bir kac hafta sonra ram'i degistirmem gerekiyor dedim hic dusunmeden verdi en iyisinden al dedi.


  • güneyli çocuk  (16.12.18 18:33:28) 
Sen 16 yasindaysan ailenle yasiyorsan ama abin 100 lirayi bile biriktiriyorsa durumlar degisir. Adama gore ram'e para vermek bos istir ama ornegin sana buyuyunce araba alir.

Bir de belki sen simariyorsun diyenler olmus tik yok ama adami sikayet diyen kisilerin duyurularini begenmissin. Bence senin de kendinde sorun araman lazim.
  • Traveller  (16.12.18 21:40:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.