[]

3 milyon euro

>>Almanya'da yaşayan 3 milyon Euro'su olan biri oranın şartlarına göre zengin olur mu? Türk parasına çevirince miktar benim zenginlik kriterini karşılıyor, jeti olmayana zengin dememcilerin dolaşmasına gerek yok.Ben Almanya için soruyorum. Malı mülkü yok,sadece nakit.




 
orta üst denilebilir ama zengin değil bence.


  • candide  (16.12.18 15:43:41) 
zengin denilir, evet.


  • cedex  (16.12.18 15:56:46) 
amerika’da bile 5 milyon dolar zenginlik sınırı sayılıyor, avrupa’da da 3M Euro zengindir.


  • wang  (16.12.18 16:06:34) 
Olur. 1 dakika düşünmeyin basın nikahı.


  • apdulera  (16.12.18 16:10:27) 
ev hariç mi dahil mi o önemli. evi varsa zengin yoksa değil.


  • lata  (16.12.18 16:24:33) 
zenginlik sinirinin hemen altinda diyebiliriz.


  • crucio  (16.12.18 16:33:48) 
zenginlik çok göreceli bi kavram. ama 3 milyon eurosu var başka hiçbir şeyi yok diyosan 1 m €'ya güzel bi ev alınır ( www.century21global.com ) burdan baktım en pahalı şehirlerin merkezlerinde lüks bir apartman dairesi alınıyor rahatlıkla, www.mercedes-benz.de adresinden baktım alabiliceğin en pahalı son model 0 mercedes 143 k € yani rahatlıkla güzel bi araba alınır, geriye kaldı yaklaşık 1.85 m € bu paraya da güzel bi iş kuracak sermaye çıkar sanırım (son model telefon, tv, bilgisayar gibi lüks şeylere küçük bi kısmı yeter zaten bu paranın, hesaba katmaya gerek yok ama hadi 50k da bunlara gitsin kalsın 1.80m €), kalanını da bankaya yatırırsın bi ihtiyacın, isteğin doğduğunda aylık gelirinden karşılaman gerekmez yani. rahat bi yaşamın olur işte. güzel bi gelir getiricek iş sermayesi için çok fazlaysa 1.80m € 2. bi ev de alırsın attığım sitede 500k €'ya malikane gibi evler var biraz daha şehirden uzakta. lüks ev, lüks araba, lüks eşyalara sahip olup iş kurabiliyosun rahatlıkla. işinin de geliri iyi olursa bence gayet zenginlik oluyor bu. ama ultra lüks yaşama zenginlik diyor insanlar genelde.


  • semaforo de medianoche  (16.12.18 17:05:18 ~ 17:06:14) 
zenginlik istediğin herşeyi hesapsız yapabilmek dersek değil. ama kafayı kullanırsa o parayla zengin olur.


  • papa ikinci jambon  (16.12.18 17:23:17) 
O paraya köy, kasaba alır buralarda.
Banka da 10bin lirası olan zenginim diye geziyor bu adam ölsün birader.

  • neymis  (17.12.18 00:03:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.