[]

antidepresanı alma saati

İki gün üstüste aynı saatte aldığım nadirdir. 09-13 saatleri arasında almaya çalışıyorum. Bazen de unutuyorum akşamüstü alıyorum.
Antibiyotik gibi bu ilacın da saati önemli mi acaba ?



 
İlacın ne olduğuna ve sertliğine bağlı olarak değişmekte. Bazıları tam saatinde alınmalıyken bazıları daha esnek olabiliyor.


  • new day new life  (16.12.18 11:09:51) 
@new day new life
Paxera 10mg

  • sylow  (16.12.18 11:28:24) 
Telefonunuza alarm kurun. Bu sadece ilacin etkilerinden degil, uyku duzeniniz gunluk duzeniniz vs icin de iyi olacaktir.


  • red g  (16.12.18 12:00:58) 
düzenli olması önemli. güne başlarken almak mantıklı. red g +1


  • neynep  (16.12.18 12:07:08) 
Gece uyurken almak en mantıklısı. Gün içinde yan etkileri en aza iniyor.


  • Arthur Dayne  (16.12.18 14:37:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.