[]

Bunu hatırlayan liseli değildir

Hatırlar mısınız eskiden duyuruda her soruya yani neredeyse istisnasız her soruya ciddi cevap verilirdi.
Kâh beyin fırtınası icra edilir
Kâh araştırmalar, alıntılar yapılır amma bir şekilde 'dogru' cevaba ulaşılırdı.

Eskidendi, çok eskiden.

Hatırlayan var mı?

 
yok ya öyle bi zaman olmadı hiç. 5 yıldır buradayım öyle bir zaman olsa bir dk durmazdım burada.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.12.18 22:37:22) 
Acildigindan beri buradayim.
Hic oyle bir zaman olmadi, hatta daha gevsekti komik seylere izin vardi. O zaman daha duzgun cevap alirdin.

  • acemi  (15.12.18 22:40:19) 
liseli çıktım durduk yere :s

ama sözlük'ü sevmeyen birisi olarak seviyorum ben burayı şahsen. alakasız bir soru sorsan bile en fazla yarım saat içinde bir şekilde cevap gelebiliyor olması değerli bi şey gözümde. keşke çok daha bilinir bir yer olsa.
  • ssiradanbirigibi  (15.12.18 23:08:57) 
Şu sitemli duyuruyu açıp insanın kendisinin troll olması nasıl bir şeydir?
Dünkü duyurular arasında geziniyordum, kamera sorusu soran adama hesap makinesi diye cevap vermişsiniz. Belki sizi yüzünüzden duyuru bu haldedir, kendinize çeki düzen vermenizi tavsiye ediyorum.

  • birsürüsorumvar  (16.12.18 14:24:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.