[]

Hadi falima bakalim

Cok degisik abidik gubidik sekiller var sadece fal amacli degil sanatsal da yorumlayabilirsiniz. Konusturun yaraticiliginizi. :)

eksiup.com
eksiup.com
eksiup.com

 
2 tane yolun var birisiyle olacaksin bu yolda kalp var kocaman kocaman icini cok sikmissin ama bir anlasma yapiliyor araba cikmis anlamadim


  • jetfadılınannesi  (15.12.18 22:35:06) 
Tünelin ucunda ışık yok


  • zxcd  (15.12.18 22:39:16) 
Him.bakim.. telve var bunun dibinde. Bir vakit once kahve içilmiş.


  • sen gibi  (15.12.18 22:53:00) 
yorumlamaktan anlamam ama gördüğüm kadarıyla sinirli bir adam var, adamın sağ tarafında da bariz bir kalp var. ve sanki biri diz çökmüş adama yalvarıyor. tabakta da köstebek var. anlamına baktım, biri arkanızdan dedikodunuzu yapıyor ya da laf taşıyor manasına geliyormuş. hanede gözüküyor köstebek. yani bu kişi aileden birisi olabilir ya da ev içindeki olaylar dışarıya sızıyor.


  • tabirimekruh  (15.12.18 23:35:22) 
çekici bir kadın görüyorum. bayağı bir çekici hatta, kumral ya da esmer. bu kadına vurgun nargileci bir adam var.

bu kadın sen misin acaba?
ufukta aşk var. :D
  • dont eat me  (16.12.18 00:43:08) 
Hamamda kırk tas su dökünen kadın görüyorum bütün günahlarını arkasında bırakmış. Bir de kalem tutan bi el var, hayırdır evrak işi falan mı acaba?
Ve yine bi kadın var yüksek bi yere oturmuş, önünde yerlere kadar eğilen biri var.

  • beetlejuice  (16.12.18 03:19:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.