[]

Nicolas Cage'in ne derdi var?

bu adam kumara yada uyuşturucuya falan mı bulaştı ne oldu bu adamın kariyerine?

her filminde bir öncekinden kötü yapımlarda oynuyor, samanyolu tv tadında çekimler saçmasapan kadro.

en son "Between Worlds" ü bu adam var diye indirdim yarısında kapttım.

 
Baya bi vergi borcu vardı en son o nedenle film kovalayıp duruyor.


  • angelus  (14.12.18 18:29:24) 
90lar da çok büyük isimken aşırı harcama yaptı, üstüne vergi borcu da var. ingilterede kaleler, dinazor fosili vs. alan bir adam.


  • mattiadestro  (14.12.18 18:34:00) 
amcasının destegını kaybettı sanırım francis ford copolla...


  • hayvan gibi yazar  (14.12.18 18:37:19) 
cage deli mi yoksa dahi mi olduğu belli olmayan bir adam. ki bu yeni de değil ki adam 30 yılda 70 film yapmıştı. şimdi baktım 90 film olmuş.


  • kljgslsdkjsd  (14.12.18 20:36:40) 
Filmlerindeki kalite bariz bir şekilde düşüyor. Üç beş ne gelirse borç ödemek için oynuyor diye biliyorum ben de.


  • runagain  (15.12.18 02:35:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.