[]

somon füme ile ne yapılır?

2-3 hafta önce migros'taki 1 alana 1 bedava kampanyasından gaza gelip 2 paket somon füme aldım. durdu durdu, 2 gün sonra son kullanma tarihi dolacak.

internetten baktım bu nasıl yenir diye, ne söylendiyse gittim malzeme aldım. öyle yaptım olmadı, böyle yaptım olmadı. ben bu şeyi hiç sevmedim yav.

ya sokak kedilerine lüks bir ziyafet çekicem, ya da bir yolunu bulup yiycem bunu.

nasıl yenir klasik tarifler dışında? tavada kızartıp normal balık gibi yiyeyim mi ne yapayım?

 
Makarnaya koydunuz mu? Sıcaktan biraz pişince daha iyi yersiniz belki?

Edit: Ben ekmeğin üzerine biraz mayonez, üzerine ince dilimlenmiş avokado ve somon füme koyarak çok seviyorum ama siz çiğ pek sevmediniz sanırım, o yüzden makarna diyorum.
  • whoosie  (13.12.18 16:19:06 ~ 16:40:52) 
meşe odunu bulabilirsen küçük mangalda kapağı kapalı şekilde pişirebilirsin yada elektrikli ızgara varsa şu içine su konan koku yapmayan.yada en kolayı tava ama kapağı kapalı olsun.yanına salata peynirli,domatesli,marullu.bir de beyaz şarap.


  • jactantia  (13.12.18 16:33:43) 
Ya aynı indirimden ben de aldım 2 tane hatta birkaç hafta önce buna benzer bir duyuru da açtım :))
Ben kızarmış ekmeğin üstüne labne- somon-roka yaptım, inanılmaz lezzetli oldu.

  • archery  (13.12.18 16:47:55) 
Kapari acayip yakışır ona. Şöyle hafif yanmış güzel bir baget emeğine mayonezli kaparili kara biberli harika bir sandviç yapılabilir.


  • imnotsureabout  (13.12.18 18:43:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.