[]

kara tahtaya tırnak sürtmek düşüncesi

düşüncesi bile içimde tarif edilemez şekilde bir duygu oluşturmakta. Tireme tiksinme benzeri...

Sizde de aynısı oluşuyor mu?


 
oluyor. bu düşünceyle başa çıkabiliyorum fakat gerçekten kara tahta bulunan ortamlarda bu düşünce her an gerçeğe dönüşebilir diye gerim gerim geriliyorum, hemen ortamı terk ediyorum.


  • evde liyakat kalmamis  (13.12.18 14:00:16) 
Aynısı bende de var.

Ben bir de daracık tünelden geçmeyi hayal ettiğimde ya da televizyonda oralardan böyle göğsü sürünerek geçenleri gördüğümde nefessiz kalıyorum. Kapadokya'nın altındaki tüneller var ya onlar gibi.
  • benibenim  (13.12.18 14:01:49) 
hayır ama süngerin yeşil tarafıyla tırtıklı bıçak yıkama fikri aynı etkiyi yapıyor. ya da diş fırçalama sesi. bazen kendi dişlerimi fırçalamayı bile yarım bırakıyorum. başkasının yanımda diş fırçalamasına dayanamıyorum.


  • the end of time  (13.12.18 14:02:31) 
bu rahatsizlik hissine bi isim veriliyodu ya, hatirlayamadim simdi. bende bu yok ama tirnagin torpulenmesi sesi ve metal kasik ya da bicagin birbirine surtmesi sesinde var.


  • pide  (13.12.18 14:04:12) 
tebeşire tırnağını geçirmek diyor ve artırıyorum.


  • sir gawain  (13.12.18 14:11:31) 
pide+1,

tırnak da törpüleyemiyorum, tam bir işkence. onu unutmuşum.
  • the end of time  (13.12.18 14:28:55) 
Başlığı 4. kelimesine kadar okuyunca bende o titreme oluştu bile.


  • talasas  (13.12.18 14:58:31) 
Haha biz ortaokuldayken sınıfta çok ses yaptığımızda Alman müdür yardımcısı gelip aynı bunu yapardı "Leise" diye yardırırken. İçim fena oldu.


  • whoosie  (13.12.18 15:07:07) 
soruyu okurken bi titreme geldi.


  • spirit crusher  (13.12.18 16:30:34) 
Bende de oluyor. Bir bu, bir de eski balkon demirlerine/merdiven tırabzanlarına tırnak sürtmek, ıyh.


  • wish i could find a way to disappear  (13.12.18 17:22:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.