[]

İstanbul'dan Ankara'ya

Merhaba;

Yarın İstanbul'dan Ankara'ya gideceğiz, doktorumun Ankara'da oluşundan mütevellit. Fakat yollar ne durumdadır, otobüsle gelmek riskli midir bilemiyorum. Ben ruh hastası gibi her naneye pimpiriklenen biri olarak buna da kafayı taktım.

Saçmalıyor muyum artık sizce de? Kafayı takacak başka bir şey mi bulamamışım acaba? Veyahut streslenmekle haklı mıyım?

Şehirler arası yolculuk yapan biri değilim pek. Kar, buz falan beni tedirgin ediyor. Erkek arkadaşım abarttığımı ve bunları düşünmemem gerektiğini söylüyor da elimde değil. Allahtan yanımda olacak yoksa tek başıma kendimi yerdim muhtemelen. Bence de tedaviye ihtiyacım var. Kabul ediyorum da acil tedavi mümkün değil sanıyorum.

Ankara nasıl şu an?

 
Şu an otobüs en mantıklısı. Otoyol zaten açıktır, Ankara'da Aşti'den Ankaray'a atlar istediğiniz yere metro ile gidersiniz.

Kar buz bu akşama biter gibi görünüyor.
  • babilbaligi  (13.12.18 12:33:35) 
uçakla gelemiyor musunuz?

bu soruyu dün sormuş olsaydınız -uçak alternatif değilse- kesinlikle hızlı tren derdim. ama daha bugün ankara konya yht kaza yaptı, 9 ölü.

tek seçenek de otobüs kalıyor. ha gece buza çekmişti. sabah her yer buzdu. evle iş arası işlek bi yoldan geliyorum ama o ana yol bile buzla kaplıydı. şu an o buzlar eridi, yollar rahat. yine gece gelecekseniz buzlanma tehlikesi var tabi ki.
  • elorelia  (13.12.18 13:06:00) 
mgm.gov.tr

Gece kar yağacakmış gibi duruyor, ama yolda karlı zamaanlarda kara yolları ekipleri vızır vızır çalışıyorlar, bir problem olacağını düşünmüyorum.
  • hayaletimsi  (13.12.18 13:06:26) 
yahu bu kadar pimpirikli olma, olmekten de bu kadar korkma bu boktan hayatta, tak kulagina sevdigin biseyler yolun tadini cikar iste..
o yoldan yarin senin gibi neredeyse 100 bin kisi gececek biliyorsun degil mi?
tipki daha sonra da gececekler gibi..
bu kadar insan arasinda sadece sana birsey olacaksa birak olsun..
cocugun da kafasini kirma bosuna, kim bilir baska ne dertleri vardir..
  • alttaraf  (13.12.18 13:55:32) 
Yarın için Ankara genelinde yoğun kar yağışı uyarısı yaptı meteoroloji. Kara yolu konusunda endişeniz olmasın otoyollar gayet açık olur. sıkıntı yaşamazsınız. keyifli yolcuklar.


  • sol ayagim  (13.12.18 14:49:53) 
daha kış mevsimi bile başlamadı yahu, ankara için endişe edilecek bir noktada değiliz. atla otobüse, tak emniyet kemerini gel. bir şey olmaz.

ankara şu an çok soğuk ve gece kar yağacağı için buzlanma olabilir. sıkı giyin, sokakta yürürken dizlerini kır, elini cebine sokma, yürüdüğün yere dikkat et. hiçbir şey olmaz. yarın öğleden sonra zaten kar mar kalmayacak, hava da en az 2-3 derece ısınacak gibi. ıslak olur, çamur olur ama buzu karı pek kalmaz.

velhasıl anormal hiçbir şey yok, korkmaya da gerek yok. öyle kar fırtınası olacak olsa bolu'da mahsur kalırsın diyeceğim de yok yani, buraya öğlen varacaksan zaten belki kar bile görmezsin.
  • der meister  (13.12.18 14:59:16) 
Herkese çok çok teşekkür ederim, içimi inanılmaz rahatlattınız. Ne kadar iyisiniz, umarım size de ihtiyacınız olduğunda destek olanlar olsun bolca.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (13.12.18 15:10:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.